Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Rojodziejowa 20:25, 27 lip 2016

Asiur ja mam z innej beczki pytanie, Ty masz gdzieś tam nakitranych sporo pomysłów , to jest jedyny wymóg fajnych. Trzeba mi lampy, a właściwie dwóch do wąskiego długiego korytarza. Nie mogą nisko zwisać.
nawigatorka 20:36, 27 lip 2016

Juzia napisał(a)

NO jak podzielisz teraz...albo wiosną, to do przyszłej jesieni urosną do normalnych rozmiarów. Tzn powinny....ale nie gwarantuję jakby co, bo po tej zimie to ja nic już o trawach nie wiem
poczekambalbo do jesieni albo do wiosny.sama nie wiem.cierpliwoscia nie.grzesze ale czestotliwoscia podlewania nowych sadzonek tez nie a usmiercic bym ich nie.chciala
nawigatorka 20:41, 27 lip 2016

anula150 napisał(a)
Witaj nawigatorko,

choć nie jestem uczestniczką ogrodowiskowego forum oglądam Twój wątek regularnie od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisać, by pogratulować Ci ogrodu - zarówno pomysłów jak i realizacji. Jest naprawdę wspaniały, tym bardziej, że tworzony własnoręcznie. Gratuluję.

Przy okazji zauważyłam dyskusję na Twoim wątku dotyczącą ściennych "trofeów" zwierzęcych w różnych postaciach i dorzucam swoją propozycję w tym temacie:

Wyrób papierowy, do własnoręcznego sklejenia, w różnych wariantach kolorystycznych, naprawdę świetnie się prezentuje na ścianie (mam złotego i jest rewelacyjny). Do kupienia w sieci [nie wiem czy mogę wstawić link do sklepu?]

Będę śledzić z ciekawością rozwój Twojego ogrodu. Pozdrawiam serdecznie.

Witaj serdecznie.
Bardzo mi milo ze sie idezwalas a jeszcze milej ze mnie podgladasz
Za mule slowa o ogrodzie dziekuje bo to niezwykle satysfakcjonujace gdy ktos docenia ilosc wlozonej w cos pracy.choc wiadomo ze kazdy tworzy przestrzen dla samego siebie.
Trofeo Twoje piekne.eleganckie.idealne.mozesz napisac prywatna informacje do mnie z podaniem zrodla.bede bardzo zobowiazana.
Chetnie bym taki nabyla.zdradz prosze tylko jaki jest on wysoki? I czym to sie skleja? Trudno bylo?
Pozdrawiam i zachecam do częstszych wizyt
nawigatorka 20:44, 27 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Asiur ja mam z innej beczki pytanie, Ty masz gdzieś tam nakitranych sporo pomysłów , to jest jedyny wymóg fajnych. Trzeba mi lampy, a właściwie dwóch do wąskiego długiego korytarza. Nie mogą nisko zwisać.
a w jakim stylu? Moze jakies reflektory na szynie albo cos bardziej industrialnego?
http://img.shmbk.pl/rimgsph/2533_37eb5a3e-366d-45c0-9abe-d740f1993d5f_max_900_1200_-kuchnia-styl-industrialny.jpg

https://mlamp.pl/31781-thickbox_default/plafon-lampa-sufitowa-kuriana-5645-3-globo-ruchoma-oprawa-metalowa-do-pokoju-chrom-srebrny.jpg

http://1.bp.blogspot.com/--6w0AX6ZcR0/VSd3DzOPPxI/AAAAAAAAHKw/UOi4LB-wsCw/s1600/DSC_1108_.jpg
Rojodziejowa 20:49, 27 lip 2016

Jeszcze jakby nie byly tragicznie drogie to by już całkiem było super. W tych inspiracjach to edisonki często są. Czy te dziady są bardzo prądożerne?

To jest korytarz na górze i tam nie mam nic ciemnego, raczej białe. Więc z tych inspiracjach białe wyglądałyby może jako tako te ostatnie, nie?
Znalazłam coś takiego w szajslandzie, co myślisz?
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1L5GYJFXXXXafXVXXq6xXFXXXh/3-heads-Personality-Nordic-Brief-Wire-Drop-Hanging-Lamp-LED-RH-Loft-Pendant-Light-Flower-Drum.jpg_640x640.jpg
Rojodziejowa 20:50, 27 lip 2016

te reflektory na szynie też fajne!
Juzia 20:53, 27 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
poczekambalbo do jesieni albo do wiosny.sama nie wiem.cierpliwoscia nie.grzesze ale czestotliwoscia podlewania nowych sadzonek tez nie a usmiercic bym ich nie.chciala

To do wiosny chyba lepiej
Rojodziejowa 20:55, 27 lip 2016

a może masz jakieś lampy diy (tą betonową już widziałam )
nawigatorka 20:59, 27 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Jeszcze jakby nie byly tragicznie drogie to by już całkiem było super. W tych inspiracjach to edisonki często są. Czy te dziady są bardzo prądożerne?

To jest korytarz na górze i tam nie mam nic ciemnego, raczej białe. Więc z tych inspiracjach białe wyglądałyby może jako tako te ostatnie, nie?
Znalazłam coś takiego w szajslandzie, co myślisz?
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1L5GYJFXXXXafXVXXq6xXFXXXh/3-heads-Personality-Nordic-Brief-Wire-Drop-Hanging-Lamp-LED-RH-Loft-Pendant-Light-Flower-Drum.jpg_640x640.jpg

Edisonki wg mojej wiedzy daja niewiele swiatla.ale moze to byc ladna oprawka z ladna zwykla zarowka.co do energi to nie wiem ale najlepsze oczywiscie ledy.

A co to szajsland? brzmi dobrze
A nie beda one zwisaly za bardzo? I takie kulki trudno ustawic w konkretnym kierunku bo beda sie krecic.
A szyne biala tez dostaniesz.mysle ze kazdy budowlany takie cos ma.
nawigatorka 21:00, 27 lip 2016

Juzia napisał(a)

To do wiosny chyba lepiej
postaram sie