Asiur ja mam z innej beczki pytanie, Ty masz gdzieś tam nakitranych sporo pomysłów , to jest jedyny wymóg fajnych. Trzeba mi lampy, a właściwie dwóch do wąskiego długiego korytarza. Nie mogą nisko zwisać.
poczekambalbo do jesieni albo do wiosny.sama nie wiem.cierpliwoscia nie.grzesze ale czestotliwoscia podlewania nowych sadzonek tez nie a usmiercic bym ich nie.chciala
Witaj serdecznie.
Bardzo mi milo ze sie idezwalas a jeszcze milej ze mnie podgladasz
Za mule slowa o ogrodzie dziekuje bo to niezwykle satysfakcjonujace gdy ktos docenia ilosc wlozonej w cos pracy.choc wiadomo ze kazdy tworzy przestrzen dla samego siebie.
Trofeo Twoje piekne.eleganckie.idealne.mozesz napisac prywatna informacje do mnie z podaniem zrodla.bede bardzo zobowiazana.
Chetnie bym taki nabyla.zdradz prosze tylko jaki jest on wysoki? I czym to sie skleja? Trudno bylo?
Pozdrawiam i zachecam do częstszych wizyt
Edisonki wg mojej wiedzy daja niewiele swiatla.ale moze to byc ladna oprawka z ladna zwykla zarowka.co do energi to nie wiem ale najlepsze oczywiscie ledy.
A co to szajsland? brzmi dobrze
A nie beda one zwisaly za bardzo? I takie kulki trudno ustawic w konkretnym kierunku bo beda sie krecic.
A szyne biala tez dostaniesz.mysle ze kazdy budowlany takie cos ma.