no co Ty drugi raz? Cały?
To Ty jestes szalona
Ja po porosty obrazek malefo renifera powiekszylam do bardzo duzych rozmiarow i wydrukowalam po kawalki na kartkach a4 i posklejalam w calosc. Uzylam tylko programu do skladania ksiazek
Pewnie tez w drukachwielkoformatowych by Ci powiekszyli maly obrazek do pożądanej wielkosci i wydrukowali.ja swojbszablon rozeslalam juz kilku osobom jesli chcesz daj znac podesle przy okazji
Czytam od "deski do deski"po raz drugi Twój wątek i wątek Oli od cortenów.Uwielbiam Wasze ogrody bo widać jak wiele ciężkiej pracy włożyliście by Wasze ogrody wyglądały tak jak wyglądają,czyli pięknie.Ty tworzysz ogród od początku,Oli ogród przeszedł cudowną metamorfozę.Ja też przekształcam swój ogród i nie ukrywam że Ty i Ola jesteście moją inspiracją .Jesli to nie będzie problemem to byłabym wdzięczna za szablon,chcę podziałać z tym reniferkiem.Wyżynarkę posiadam,w ubiegłym roku wycinałam gwiazdy ze sklejki i nawet nieźle mi wyszło.Renifer trudniejszy więc pewnie M będzie potrzebny.pozdrawiam
Srawianue mniebw jedny zdaniu z Ila juz jest komplementem.pieknie dziekuje.ciesze sie jesli sie komus na cos przydaje tym nardziej w kwesti ogrodowej.
Renifera wysle Ci narysowanego na duzym arkuszu papieru ok? Wystarczybwyciac i odrysowac na sklejce.
Podaj mi prosze na priv swoj adres.
A własne dlaczego nie masz jeszcze watku?