Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 08:03, 28 lip 2016

Luki napisał(a)
Ogólnie to programy do maszyn typu CNC czytają pliki .dxf nie jestem pewien czy wszystkie są w stanie to przetłumaczyć, ale wyszkolony zostałem, że raczej większość
Takim mądry bo mój wujek zbudował sam taką maszynę od podstaw w całości w spiżarni i co chce to mi wytnie, ale przesyłki z Niemiec drogie, no i ograniczenia wielkością blatu roboczego
ale jakbys wycinal zegar i przesylala dasz znac? Dolozylabym jeden do Twojej paczki
nawigatorka 08:07, 28 lip 2016

sylwai napisał(a)
Szalone kobiety,środek lata a one o rogaczach Czytam Twój wątek drugi raz od nowa i gdzieś mniej więcej na 830str doczytałam jak robiłaś renifera ze sklejki.nie wiem tylko jak wydrukować renifera w częściach by był taki duży jak Twój.Możesz mi to jakoś "łopatologicznie"wytłumaczyć
no co Ty drugi raz? Cały?
To Ty jestes szalona
Ja po porosty obrazek malefo renifera powiekszylam do bardzo duzych rozmiarow i wydrukowalam po kawalki na kartkach a4 i posklejalam w calosc. Uzylam tylko programu do skladania ksiazek
Pewnie tez w drukachwielkoformatowych by Ci powiekszyli maly obrazek do pożądanej wielkosci i wydrukowali.ja swojbszablon rozeslalam juz kilku osobom jesli chcesz daj znac podesle przy okazji
nawigatorka 08:09, 28 lip 2016

leon60 napisał(a)

pewno wyciął bez problemu sprzęt na robocie to na razie modelu nie sprawdzę
spoko.wyzynarkibdla renifera nowej niebkupie nasza dala rade temu duzemu ale ten bardziej precyzyjny
nawigatorka 08:09, 28 lip 2016

leon60 napisał(a)

jest opcja że też coś się pojawi
fajnie bedzie
malkul 08:31, 28 lip 2016

leon60 napisał(a)

eM zrobił
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3458-moja-codziennosc-ogrod-oli?page=1517

śliczna ta lampa!
malkul 08:31, 28 lip 2016

Asiu twój artemis wygląda slicznie
nawigatorka 08:48, 28 lip 2016

malkul napisał(a)
Asiu twój artemis wygląda slicznie
to ona
Dziekuje Gosiu.z ust niefanatyka roz to podwojny komplement
sylwai 08:59, 28 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
no co Ty drugi raz? Cały?
To Ty jestes szalona
Ja po porosty obrazek malefo renifera powiekszylam do bardzo duzych rozmiarow i wydrukowalam po kawalki na kartkach a4 i posklejalam w calosc. Uzylam tylko programu do skladania ksiazek
Pewnie tez w drukachwielkoformatowych by Ci powiekszyli maly obrazek do pożądanej wielkosci i wydrukowali.ja swojbszablon rozeslalam juz kilku osobom jesli chcesz daj znac podesle przy okazji

Czytam od "deski do deski"po raz drugi Twój wątek i wątek Oli od cortenów.Uwielbiam Wasze ogrody bo widać jak wiele ciężkiej pracy włożyliście by Wasze ogrody wyglądały tak jak wyglądają,czyli pięknie.Ty tworzysz ogród od początku,Oli ogród przeszedł cudowną metamorfozę.Ja też przekształcam swój ogród i nie ukrywam że Ty i Ola jesteście moją inspiracją .Jesli to nie będzie problemem to byłabym wdzięczna za szablon,chcę podziałać z tym reniferkiem.Wyżynarkę posiadam,w ubiegłym roku wycinałam gwiazdy ze sklejki i nawet nieźle mi wyszło.Renifer trudniejszy więc pewnie M będzie potrzebny.pozdrawiam
sylwai 09:00, 28 lip 2016

Właśnie czytam ubiegłoroczne menu świąteczne
nawigatorka 09:22, 28 lip 2016

sylwai napisał(a)

Czytam od "deski do deski"po raz drugi Twój wątek i wątek Oli od cortenów.Uwielbiam Wasze ogrody bo widać jak wiele ciężkiej pracy włożyliście by Wasze ogrody wyglądały tak jak wyglądają,czyli pięknie.Ty tworzysz ogród od początku,Oli ogród przeszedł cudowną metamorfozę.Ja też przekształcam swój ogród i nie ukrywam że Ty i Ola jesteście moją inspiracją .Jesli to nie będzie problemem to byłabym wdzięczna za szablon,chcę podziałać z tym reniferkiem.Wyżynarkę posiadam,w ubiegłym roku wycinałam gwiazdy ze sklejki i nawet nieźle mi wyszło.Renifer trudniejszy więc pewnie M będzie potrzebny.pozdrawiam

Srawianue mniebw jedny zdaniu z Ila juz jest komplementem.pieknie dziekuje.ciesze sie jesli sie komus na cos przydaje tym nardziej w kwesti ogrodowej.
Renifera wysle Ci narysowanego na duzym arkuszu papieru ok? Wystarczybwyciac i odrysowac na sklejce.
Podaj mi prosze na priv swoj adres.
A własne dlaczego nie masz jeszcze watku?