Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Juzia 22:32, 26 sie 2016

O raaanyyyy......

Johanka77 22:34, 26 sie 2016

Cudowna ta Twoja ciur-mywalka
O ŁAŁ!!!
Jest mega-mega!

Jakie będzie miała zastosowanie prócz pojenia ptaków, nawadniania i bycia ogrodową fontanną zarazem?
nawigatorka 23:34, 26 sie 2016

amelia_b napisał(a)
I woda jest, jednak zgadłam kiedyś tam fajnie to wygląda Asiu, połączenie starego z nową wylewką bombowe. A woda która spływa z koryta w nicość idzie czy masz tam obieg zamknięty?
tak mialas rację. Woda jest
Kwasiak ma podkreślić starość a zarazem pokazac że to co stare jest u nas z pełną świadomością starości tego czegos tak jak stare lampy w domu tak piaskowiec w ogrodzie.kwasiak ma się jeszcze gdzieś o bawić ale to za rok
Obrazek eg jest jak najbardziej otwarty. Wodę sobie doprowadzilismy od głównego ogrodowego zaworu.trochę ciężkiego kopania było. Spływa pod koryto polewając rozplenice rosnące pod nim. U pięknie przy tym szumi
nawigatorka 23:34, 26 sie 2016

leon60 napisał(a)
genialne !!!!!!
tak myślisz? Dzięki.cieszyvto straszliwie
nawigatorka 23:36, 26 sie 2016

Sebek napisał(a)
Aśka, Ty to samą siebie przechodzisz Mega pomysł!!!
i co ja mam napisać.dziękuję.pomysły często karkołomne ale idle dają radochy.oczywiście jeśli rzezyj się ciezka prać z nimi związana.czasem nawet bardzo ciężka
nawigatorka 23:37, 26 sie 2016

Luki napisał(a)
W sumie to nawet nie wiem co powiedzieć... ciągle zaskakujesz i to pozytywnie
zapewniam Cię zeci siebie zaskakuje.gdybyś chwilę temu zapytał czy widzę u siebie piaskowiec... A teraz ama się zachwycał dziękuję
nawigatorka 23:40, 26 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Jak możesz pisać o najprawdziwszym ciurkania umywalka !
Wiedziałam ze bedzie woda taka niestandardowa ! U ciebie nic nie jest powtarzalne, wszystko odkrywcze i genialne !
no pewnie że umywalka.inspiracja było takie koryto użyte jako umywalka w domu.oj gdybysmy teraz budowali dom...kto wie
Ma służyć do mycia,napełniania konewki,wadra z betonem...zastosowań setki.ta niepowtarzalność to jedna z ulubionych cech moich szalonych jakby nie było pomsłów
nawigatorka 23:41, 26 sie 2016

India napisał(a)
wow!
ale Ty kobieto masz pomysły!
super
nawigatorka 23:41, 26 sie 2016

Juzia napisał(a)
O raaanyyyy......

zawsze piszesz tak że ne wiem czy dobrze czy źle
nawigatorka 23:47, 26 sie 2016

Johanka77 napisał(a)
Cudowna ta Twoja ciur-mywalka
O ŁAŁ!!!
Jest mega-mega!

Jakie będzie miała zastosowanie prócz pojenia ptaków, nawadniania i bycia ogrodową fontanną zarazem?
haha ciurmywalka mi się podoba
A to malo zastosowań już wymienilas? Ptaki na pewno będą zadowolone,bo nawet w poprzednim miejscu gdzie stało koryto,było ich sporo po deszczu. Fontanna to raczej epizodyczna.kto wie może będą i inne kiedyś
Ale zrodlo wody zawsze się przyda,u nas w tym miejscu szczegolnie.a jak wygodnie się używa.
Nie wiedzieliśmy jak zawsze co nam wyjdzie,jak poleci woda ze zwykłej rury bez perlatora,jak będzie wyglądała wylewka rysowania dla testów ołówkiem na podłodze jak zgra się z wysokością koryta.... itp. A efekt przerośl nasze oczekiwania.szkoda że zdjęcia nie oddają tak efektu jakbym chciała.