Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

AniMa 08:34, 09 wrz 2016

Asia pisałam już, że cię koffam???
No to piszę:*
Dziękuje ci za zajęcie się moim tyłem, znaczy tylnym projektem Koments u mnie Ciekawe co eM na to, ze mu koszenia odejdzie...
Dzisiaj przyjeżdża do nas pan od domku do dumania...mam nadzieję, że nie padnę jak zapoda cenę...
nawigatorka 09:18, 09 wrz 2016

siakowa napisał(a)
małej ilości odciskow życze
dzięki.chce raczej nie miewam
nawigatorka 09:20, 09 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Asia pisałam już, że cię koffam???
No to piszę:*
Dziękuje ci za zajęcie się moim tyłem, znaczy tylnym projektem Koments u mnie Ciekawe co eM na to, ze mu koszenia odejdzie...
Dzisiaj przyjeżdża do nas pan od domku do dumania...mam nadzieję, że nie padnę jak zapoda cenę...
to Idę zobaczyć co napisalas.mam nadzieję że się nie zdenerwowała moim planem ale tak pomyślałam że podzielę sie refleksja.wiem że jak patrzy się na sam plan to rabaty czasem wydają się za duże ale w realu zawsze brakuje miejsca
AniMa 09:24, 09 wrz 2016

Asiu, dobrze wiesz, że jak się patrzy na swoje błędy to się ich nie widzi a innemu od razu rzucają się w oczy....
Ja wiedziałam, ze coś mi nie gra, a dzięki tobie i innym babeczkom już wiem, co mus poprawiać. Teraz jeszcze myśle nad tymi drzewami, co mi Kasia wkuła do głowy... Zastanawiam się nad wywaleniem brzóz i daniem tam grabów, aby było bardziej formalnie... eM mnie zabije - będzie pogrzeb....
siakowa 09:27, 09 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
dzięki.chce raczej nie miewam
a raczej chodzisz w takich butach ?
nawigatorka 09:33, 09 wrz 2016

siakowa napisał(a)
a raczej chodzisz w takich butach ?
nie ale nigdy nie zdarzyło mi się by na ślubie zmieniać buty a zazwyczaj mam bardzo wysokie
nawigatorka 09:34, 09 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Asiu, dobrze wiesz, że jak się patrzy na swoje błędy to się ich nie widzi a innemu od razu rzucają się w oczy....
Ja wiedziałam, ze coś mi nie gra, a dzięki tobie i innym babeczkom już wiem, co mus poprawiać. Teraz jeszcze myśle nad tymi drzewami, co mi Kasia wkuła do głowy... Zastanawiam się nad wywaleniem brzóz i daniem tam grabów, aby było bardziej formalnie... eM mnie zabije - będzie pogrzeb....
jeszcze nie wywalaj może brzozy posadzila po prawej. Wszystkie razem a po lewej zrób bardziej formalny szpaler. Albo na przedplociu zrób szpaler albo wewnątrz wzdłuż płotu. A gdzie go właściwie chcesz dać?
AniMa 09:39, 09 wrz 2016

zobacz u mnie...
AniMa 11:57, 09 wrz 2016

Asia a ty maaasz graby....a powiesz na priv skąd jakie i za ile???
gusiarz 18:05, 09 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Efekt jest swietny wszystko sie bosko tłuściutkie zrobiło

Proszę, napisz jaki to rozchodnik i jaka rozplenica... Cudnie to wykoncypowałaś