Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 16:00, 15 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

Jakbym miała na 100% pewność, że będę w Wojsławicach to bym Ci to przywiozła, eM w Gliwicach pracuje.

Nadrobiłam wszystko w przelocie, beniaminki, cebule, skarpy - podziwiam, że wyrabiasz ze wszystkim, ja wyskoczyłam z obrotów na boczne tory.
uwiez mi, ze i ja na bocznym torze. nieogarniam tyle mam spraw. i na razie nie zapowiada się by miało wszystko zwolnic.

miło, że o mnie pomyślałaś. ale nawet jak pojedziesz (na co licze oczywiście) to nie chciałąbym kłopotu robić
nawigatorka 16:01, 15 wrz 2016

jankosia napisał(a)

No co ty gadasz? Pierwsze słyszę Jakieś inne filmy oglądamy chyba Ale fakt, że mam pewne odchyły od normy Pamiętam jak zepsuł mi się magnetofon tak, że jeden guziczek był ciągle wciśnięty... O jak mnie to denerwowało. Potem miałam to samo z wieżą. To mega drażniące jest. Najgorsze jednak było jak wynajmowaliśmy mieszkanie, a tam na ścianach... wszędzie raufaza w kropki była. Jezu! Jak mnie to męczyło niemiłosiernie! Miałam ciągle ochotę je wszystkie powciskać z powrotem No i nie zniosę uczucia kiedy mam zamoczoną tylko jedną rękę, ale podobno to normalne i wielu ludzi tak ma więc...
zaczynam się bać mokra ręka?
jankosia 16:16, 15 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
zaczynam się bać mokra ręka?

Się nie zgrywaj. Sporo osób tak ma. Nie mogę np. sprawdzić jak woda w jeziorze i odejść. Musze zawsze zamoczyć tez druga rękę. Jak to mówią "każdy ma taką nerwicę natręctw na jaką sobie zasłużył" Najważniejsze, że już nie segreguję kamieni- jest postęp
nawigatorka 17:04, 15 wrz 2016

jankosia napisał(a)

Się nie zgrywaj. Sporo osób tak ma. Nie mogę np. sprawdzić jak woda w jeziorze i odejść. Musze zawsze zamoczyć tez druga rękę. Jak to mówią "każdy ma taką nerwicę natręctw na jaką sobie zasłużył" Najważniejsze, że już nie segreguję kamieni- jest postęp
wybacz ale bardzo mnie Twoje natręctwa bawią a może jednak posegreguj te kamienie
Makao_J 17:59, 15 wrz 2016

U Ciebie zawilce tak ładnie rozwinięte a moje się bujnąć nie mogą
siakowa 18:13, 15 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
no tak tak.a kto pergole bez ostrzezenia pokazał? Kto?
pisałam że robię a ze niktsie nie zainteresował to co miałam pokazywać
leon60 19:44, 15 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
jak Ola zdradzi to ja też inaczej nie moge zreszta fizycznie jeszcze nic nie mam

na razie ciiiii, kto czytał ten wie i niech tak zostanie
drapane aluminium będzie super
leon60 19:45, 15 wrz 2016

fotki jak zawsze cudne !
Konieczki 20:14, 15 wrz 2016

Dżizassssss cudnie..... te podświetlone graby i artemiska skradly moje serce.
Ps. Aśka Ola Gocha i inne dziolchy jakimi kablami (typ przewodu) i lampkami podświetlanie drzewa?
beta 20:29, 15 wrz 2016

ale fajne zdjęcia...milutko ciebie..a jak ładnie się rozchodniki rozrosły w korytku