Dobre...oj to ja jeszcze długo się nie napiję
Melduje wykonanie zadania.cebulę posadzone. no dobra zostało mi 30 sztuk exoticow ale tylko dlatego ich nie posadzilam że jeszcze ich nie kupiłam. I ku pamieci: ok 700 krokusów,300 tulipanow, 100 czosnkow i kilka irysów. Oby mnie nie zawiodły na wiosnę
o ja cię uziemiłas juz ...a ja sie zastanawiałam czy aby to juz czas ...moze w przyszłym tygodniu ..albo jeszcze później ....zimy chwilowo nie nadaja nie biore udziału w rankingu ....Jankosia gratuluje wygranej! bo konkurencja duza ....w tym roku czosnków kupiłam zero exotików kupiłam 40 ..sama mi dałaś cynk ...przespałaś bo ja nie wykupiłam wszystkich
Marta finka w Wojsławicach mówiła ze spokojnie można już sadzic więc sumienie mi się oczyściło
aaaa to dobra wiadomość ...choc musze poczekać aż moje dokarmiane nornice sie uspokoją ...na razie maja środek sezonu grasowania
Też musiałbym się zabrać za sadzenie, chociaż ja jeszcze zakupów nie skończyłem robić, ale czekam na okazje z resztą I podobna ilośc mnie czeka w tym roku lub więcej, ale też się nie liczy bo na dwa ogrody... trudne to logistycznie
O Jezuniu,ale ilości Wiosną bedzie przecudnie.