Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:23, 30 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Dobre...oj to ja jeszcze długo się nie napiję
a jak gabion? Idę do Ciebie
19:51, 30 wrz 2016
nawigatorka napisał(a)
Melduje wykonanie zadania.cebulę posadzone.

no dobra zostało mi 30 sztuk exoticow ale tylko dlatego ich nie posadzilam że jeszcze ich nie kupiłam.

I ku pamieci: ok 700 krokusów,300 tulipanow, 100 czosnkow i kilka irysów.
Oby mnie nie zawiodły na wiosnę

o ja cię uziemiłas juz ...a ja sie zastanawiałam czy aby to juz czas ...moze w przyszłym tygodniu ..albo jeszcze później ....zimy chwilowo nie nadaja

nie biore udziału w rankingu ....Jankosia gratuluje wygranej! bo konkurencja duza ....w tym roku czosnków kupiłam zero

exotików kupiłam 40 ..sama mi dałaś cynk ...przespałaś bo ja nie wykupiłam wszystkich

nawigatorka 19:59, 30 wrz 2016

eee_taam napisał(a)

o ja cię uziemiłas juz ...a ja sie zastanawiałam czy aby to juz czas ...moze w przyszłym tygodniu ..albo jeszcze później ....zimy chwilowo nie nadaja

nie biore udziału w rankingu ....Jankosia gratuluje wygranej! bo konkurencja duza ....w tym roku czosnków kupiłam zero

exotików kupiłam 40 ..sama mi dałaś cynk ...przespałaś bo ja nie wykupiłam wszystkich

nie przestałam.na kilkabkartonow dostałam paczkę.

I ja się w rankingi nie bawię.może gdybym miała 1000 metrow to byłoby dużo a tak...ale wole jednak nmiec duża dzialke mimo wszystko

Marta finka w Wojsławicach mówiła ze spokojnie można już sadzic więc sumienie mi się oczyściło
20:24, 30 wrz 2016
nawigatorka napisał(a)

Marta finka w Wojsławicach mówiła ze spokojnie można już sadzic więc sumienie mi się oczyściło

aaaa to dobra wiadomość ...choc musze poczekać aż moje dokarmiane nornice sie uspokoją ...na razie maja środek sezonu grasowania
Luki 20:26, 30 wrz 2016

Też musiałbym się zabrać za sadzenie, chociaż ja jeszcze zakupów nie skończyłem robić, ale czekam na okazje z resztą I podobna ilośc mnie czeka w tym roku lub więcej, ale też się nie liczy bo na dwa ogrody... trudne to logistycznie
nawigatorka 21:16, 30 wrz 2016

eee_taam napisał(a)

aaaa to dobra wiadomość ...choc musze poczekać aż moje dokarmiane nornice sie uspokoją ...na razie maja środek sezonu grasowania
moje nornice się trochę uspokoiły.choć tam gdzie były cebul nie sadzilam
nawigatorka 21:17, 30 wrz 2016

Luki napisał(a)
Też musiałbym się zabrać za sadzenie, chociaż ja jeszcze zakupów nie skończyłem robić, ale czekam na okazje z resztą I podobna ilośc mnie czeka w tym roku lub więcej, ale też się nie liczy bo na dwa ogrody... trudne to logistycznie
a pochwał się na co postawiles w tym roku?
sylwai 21:20, 30 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)

no dobra zostało mi 30 sztuk exoticow ale tylko dlatego ich nie posadzilam że jeszcze ich nie kupiłam.

O Jezuniu,ale ilości Wiosną bedzie przecudnie.
nawigatorka 21:22, 30 wrz 2016

sylwai napisał(a)

O Jezuniu,ale ilości Wiosną bedzie przecudnie.
mam nadzieję.
Pytałam co ile cebulę tulipkow u Oli.jeśli ma być duża plama to nawet co 15 cm.albo trochę więcej ewentualnie
sylwai 22:13, 30 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)