U mnie dziś nawet letnia pogoda. Posprzątaćje ostatecznie po nawadnianie.zrobiłam dziś ok 40 m kancikow i trochę poprzesadzalam donice bo krokusy w jednej juz przekwitały i poszły do ziemi. M podlał serby.hortensje i umbry w pąkach a forsycji brakuje odrobinka słońca.
Myślę nad stworzeniem rabaty z rozchodnik (tylko białego star durst) i rozplenicy a w tym trochę kul (by było coś zima) i jeżówki białe i ziepone. I zastanawiam się jakiej użyć rozplenicy.czy Hameln nie będzie za wysoka.bo mam ja w innym miejscu i miała jakieś 60-70 cm.ma ktoś jakieś doświadczenia z tym rozchodnikiem. Mam nadzieje ze Zeta się nie pogniewa.
U ciebie, to ja sobie już spacerowałam, ale po cichu Powiedz mi, a jak wkładałas cebule w te kamienie? Ja po kazdej próbie miałam zmasakrowane paznokcie
Dzień dobry ☺ Miłego dnia ☺
Piękne zdjęcia. Żurawki, które widać na drugim planie bardzo mi się podobają.
Czy możesz napisać jak im się rośnie w kamyczkach, jaka to odmiana, czy szybko się rozrastają i oczywiście czy kupiłaś w Kostrzynie?
Cześć! Ja mam właśnie star dust i Hammeln i wysokościowo jest idealnie. Do tego u mnie jest jeszcze rozchodnik birthday party.
A tak poza tym to masz cudowny ogród!
Pozdrowionka!