Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:09, 02 sie 2015

malkul napisał(a)
dałam do cienia na razie i prysnę lakierem do włosów. wyszedł super. na podkładzie brzozowym wczoraj poleciałyśmy do lasu , dziś pozrywałam z gałęzi liście potem cięcie , okręcanie i jest

Juz myślę jak go jutro zrobię ale ja myślę i całym z lawendy i mam taką koronkowa wstazke, która by klimatem do niego pasowała.a pokażesz Twój plizzzzz
Margo 20:49, 02 sie 2015

Asiu, a taką lawendę w bukietach też wykorzystujesz ?
Mam własnie do cięcia i pewnie bym wyrzuciła, gdybyś nie pokazała swoich fot.
Oświeć mnie do czego taka ścięta lawenda sie nada, bo ona u mnie pierwszy rok i jestem zielona w temacie
nawigatorka 21:08, 02 sie 2015

Margo napisał(a)
Asiu, a taką lawendę w bukietach też wykorzystujesz ?
Mam własnie do cięcia i pewnie bym wyrzuciła, gdybyś nie pokazała swoich fot.
Oświeć mnie do czego taka ścięta lawenda sie nada, bo ona u mnie pierwszy rok i jestem zielona w temacie

Kiedyś próbowałam ja zasuszyć ale z tego co czytałam powinna byc ścięta na początku kwitnienia by była trwała i pachniała. Prawdopodobnie mój bukiet nie bedzie wyglądał długo dobrze niestety
lindsay80 21:13, 02 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

No właśnie trzeba przywołać Cie do porzadku i powrotu na łono forum bo na pewno jakieś niwe zakupy poczynilas i chowasz przed nami

Ja sama swojego watkubostatnio nie ogarniam bo klubokawiarnia czasami u mnie gości,szczególnie jak za szybko pisze na moim telefonie....

Lawenda i hortki i u Ciebie za rok dadzą czadu-u mnie jedno i drugie ma właśnie rok. Hortki tnij tylko mocno a będą silne.moja jedna trochę wsparcia potrzebowała po deszczach.reszta stoi o własnych siłach.

oj nie tym razem, nic nie kupuję na razie, bo nawet nie byłoby czasu, żeby to posadzić.
Wieczorkami do Ciebie zaglądam i podczytuję, żeby w miarę być na bieżąco, faktycznie telefon Ci zabawne psikusy robi, ale i pośmiać się trzeba od czasu do czasu
nawigatorka 21:16, 02 sie 2015

lindsay80 napisał(a)

oj nie tym razem, nic nie kupuję na razie, bo nawet nie byłoby czasu, żeby to posadzić.
Wieczorkami do Ciebie zaglądam i podczytuję, żeby w miarę być na bieżąco, faktycznie telefon Ci zabawne psikusy robi, ale i pośmiać się trzeba od czasu do czasu

Ciszę sie ze i Tobie poprawiłam humor

Cieszę sie tez ze zaglądasz mimo braku czasu. I ja u Ciebie wiernie jestem i liczę na dalsze zwroty akcji. Jeszcze duzo czasu na nowe nasadzenia
nawigatorka 21:21, 02 sie 2015

Ensata napisał(a)
Przeciez Marzen kazała do ogrodu elegancko się ubierać, że nie godzi się na kocmołucha. W gorset wskoczyłam i Helkę na szyję sobie zawiesiłam

Mam ten sam nawóż, chciałam teraz spróbować magiczna siłe, ale mi wykupili.

Ja dzis tez wypróbowałam nowy ogrodowy strój-męska koszula zawiązana jako mini sukienka M wyglądał na zadowolonego

Gorset to chyba dzis uwierał
nawigatorka 21:23, 02 sie 2015

Madzenka napisał(a)
Ice dance w nogach grabów to jest to!!! Zadne tam bluszcze

U mnie żniwa za płotem były tydzien temu a kukurydzę zetną dopiero w pazdzierniku

Pogodowo jesteście zawsze na Śląsku o krok do przodu-i w krokusach i w żniwach choc u nas w tym roku wyjątkowo późno.
Tez cieszę sie z ID tym bardziej zasadzilam tam młode ale spore okazy wiec efekt jest od razu.
siakowa 08:02, 04 sie 2015

u mnie zniwa na polu obok były tez tydzień temu...dokładnie 2 dni po tym jak zostały umyte okna...goopi człowiek
nawigatorka 08:23, 04 sie 2015

siakowa napisał(a)
u mnie zniwa na polu obok były tez tydzień temu...dokładnie 2 dni po tym jak zostały umyte okna...goopi człowiek

Ale na pewno masz dzięku temu bardziej czyste ode mnie... Zresztą u mnie nigdy nie jest dobry czas na mycie okien
rzulieta 08:27, 04 sie 2015

Mój sąsiad jest najlepszy.On zawsze myje i tego samego dnia zawsze pada