Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Konieczki 07:23, 17 sie 2015

Oż Ty zdolna bestio przepiękne
siakowa 07:28, 17 sie 2015

Nie było mnie kilka dni i nie wiem od czego zacząć....domek.....FANTASTYCZNY ......kule....ŚWIETNE tyle razy sie już do tego zabierałam i zawsze zabrakło czasu Pozdrawiam
Juzia 08:53, 17 sie 2015

A robisz na zamówienie? Z tego betonu?
09:15, 17 sie 2015
a jakie wymiary ma domek ogrodnika?
nawigatorka 09:34, 17 sie 2015

Loosiuu napisał(a)

Rozplenica na pewno. Posadź do ziemi pojedynczo. W przyszłym roku będą już ładne Da się je rozpoznać po tym, że są płaskie w porównaniu do innych traw

a gdybym zadołowała te donicę na zimę. boję się ze w gruncie takie maleństwa mi zginą
nawigatorka 09:36, 17 sie 2015

Anda napisał(a)

Ależ Ty wspaniałości potrafisz robić. Te rzeczy świetne są. Ogród też bardzo mi się podoba. Będę podglądać

Cieszę się, że bedziesz zaglądał. Za przemiłe słowa pochwały też dziękuję - mile mitywuje to do dalszych działań
nawigatorka 09:38, 17 sie 2015

AlKa napisał(a)
Kule fantastyczne
Doniczki też fajny pomysł.
Zainteresownie pomysłem dowodzi, że niekażdy wpadnie na taki sopsób i nie kazdemu sie chce

Włąśnie widzę, że z ta motywacją największy kłopot. A to na prawde nie wymaga dużego nakładu pracy. często mamy nawet jakieś pobudowlane worki z zaprawami, które i tak juz się przeterminowały i zamiast je wyrzucic można wykorzystać. Ja mam dużo niestandardowych pomysłów I pieknie dziekuję
nawigatorka 09:44, 17 sie 2015

babka napisał(a)
Fantastiko kule Z zainteresowaniem śledzę Twoją produkcję betonowych wytwory i pd wpływem poczyniłam dziś taką własnie kulę Od wiosny się za to zabierałam ale weny cały czas brakło Dziś umieszałam, wlałam i czekam Przypuszczam jednak, że nic z tego nie będzie bo musiałam dorabiać beton i druga partia wyszła mi za rzadka, trudno, pierwsze śliwki robaczywki
Pozdrawiam

Ciesze się z kolejnej zmotywowanej osoby Ja do tego rodzaju prac motywacji nie potrzebuje, raczej trzeba mnie hamować. A kuli daj szansę, może się uda. jak nie dorzucisz ją do jakiegoś fundamentu (tez juz mi się zdarzało) ogólnie najlepiej od razu przygotować wystarczającą iloś betonu - zawsze rożne partie będa miały troszkę różną konsytencję i będzie to widać w gotowej kuli. no chyba ze się jakoś to przemiesza.
czekam na wieści o efektach
nawigatorka 09:47, 17 sie 2015

lindsay80 napisał(a)
Fantastyczne kule wyprodukowałaś!
Nawet mój eM się zachwycił i już myśli z czego by zrobić formy, które nie będą jednokrotnego użytku - zobaczymy czy wymyśli
A i pochwalił też Wasz domek.

można np zrobić silikonowy odlew ale musiałby byc jakoś stabilizowany, by po wlaniu betonu nadal został kulą np. zakopany w piasku. innego rodzaju formy, by mogłyby byc otwierane muszą sięc jakieś łączenie a to beton utrwali. Ale jak coś odkryjecie poproszę o info.
Meskie komplementy w kwesti domku cieszą podwójnie
nawigatorka 09:48, 17 sie 2015

Konieczki napisał(a)
Oż Ty zdolna bestio przepiękne

dziekuję