Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:11, 09 mar 2018

lindsay80 napisał(a)
Ja też Ci mogę Fernando polecić, a koniczyny miałam naprawdę sporo, właściwie to tylko jeden rodzaj chwastów mu uległ, ale nawet nie wiem jak się nazywa I na szczęście było tego malutko.
Wianek mnie zaskoczył, okazuje się że nie ma ograniczeń wszystko można użyć.
Bardzo fajny!
a on jest powszechnie dostępny? Ten Fernando? Czy raczej trzeba się naszukać?
Pewnie ze wszystkiego można uzyc choc skutek może być rożny
I na to zaskoczenie wlasnie licze- tych stojących po drugiej stronie drzwi
polinka 22:19, 09 mar 2018

nawigatorka napisał(a)
a co się u Ciebie sprawdziło? Cos polecisz? U nas dosłownie była siana mieszanka Łąkowa, taka dla krów. Źdźbła są bardzo mięsiste az traktorek zapychają za to gdy wszędzie trawniki są wypalone latem u nas nadal zielono bez nawadniania oczywiscie

Navi, nic nie doradzę bo ja oprócz częstego koszenia i nawożenia nic nie robię.Tylko trzeba sobie jasno powiedzieć, prawdziwy ogrodnik nigdy tego nie nazwie trawnikiem
nawigatorka 22:29, 09 mar 2018

polinka napisał(a)

Navi, nic nie doradzę bo ja oprócz częstego koszenia i nawożenia nic nie robię.Tylko trzeba sobie jasno powiedzieć, prawdziwy ogrodnik nigdy tego nie nazwie trawnikiem
a kto to prawdziwy ogrodnik? Ja tonawet nie kosze bo robi to eM. O nawożeniu nie wspomnę bo nigdy tego nie robiliśmy. Ale ogrodnikiem jestem. A co
leon60 22:30, 09 mar 2018

nawigatorka napisał(a)
a kto to prawdziwy ogrodnik? Ja tonawet nie kosze bo robi to eM. O nawożeniu nie wspomnę bo nigdy tego nie robiliśmy. Ale ogrodnikiem jestem. A co

Ja kosze ale reszta się zgadza
polinka 22:46, 09 mar 2018

nawigatorka napisał(a)

No przecież mówiłam o swoim "trawniku"
nawigatorka 23:25, 09 mar 2018

leon60 napisał(a)

Ja kosze ale reszta się zgadza
nawigatorka 23:26, 09 mar 2018

polinka napisał(a)

No przecież mówiłam o swoim "trawniku"
co tam trawnik. Pewnie ze prawdziwi z nas ogrodnicy
sylwai 23:44, 09 mar 2018

nawigatorka napisał(a)
jak popryskam to nam połowa trawnika zejdzie muszę zrobić test na mniejszym fragmencie. A ta kończyna usycha zwyczajnie? A yara do trawników różni się od tej zwyczajnej? Bo ja w hurtowni rolniczej kupuje i nie wiem czy do trawników maja

Asiu,koniczyna więdnie a potem usycha zwyczajnie.Ja dwa lata temu też kupowałam zwykłą Yare,a w ubiegłym roku zakupiłam tą dedykowaną do trawnika.Efekt był piorunujący,piękna soczysta zieleń i gesty dywan.Ja kupuje taką http://www.kwiateo.pl/yara-vila-nawoz-do-trawnikow-25kg-pro-complex-do-1250m2-trawnik-kompleksowy-do-trawnika-mila-npk-20695-mgo2.html
anna_t 09:37, 10 mar 2018

Ja też ja stosuje i jest mega. A na chwasty chwastox.
Wianek mega!
leon60 09:59, 10 mar 2018

nawigatorka napisał(a)
mam jeden i używam go i do najgorszych oprysków bo i takie czasem stosuje ogarniając zarośnięty płot od nieużytków. Później napełniam go woda i zostawiam napompowany by się cały wypryskał i oczyścił. Nigdy się na tej metodzie nie zawiodłam

odważna jesteś ja bym się bała mam dwa