Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 07:46, 16 wrz 2015

inag napisał(a)

Siwymi jeszcze zdążysz się nacieszyć!
A córka zdolna po mamusi!

Myslisz? Podobno juz jakies mam tak twierdzi fryzjerka.
Dziekuje za Tosie i za siebie tez
nawigatorka 07:48, 16 wrz 2015

siakowa napisał(a)

fajne zdjecia robi nowy telefon, ale mi szkoda starego

wyslac Ci stary telefon? Moze teraz Ty bedziesz czasoumilaczem na forum ja sie pilnuje teraz bardziej i slownika w telefonie tez pilnuje
Konieczki 07:49, 16 wrz 2015

No glupio mi było pisać że pani fotograf supeeeeeerrrrrrrrrr bo sobie pomyślą że coś że mną nieteges
Ją po zmianie telefonu z jeżyny na motoloto jestem strasznie niezadowolona, a najbardziej mi żal mojej lustrzanki
siakowa 07:52, 16 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

wyslac Ci stary telefon? Moze teraz Ty bedziesz czasoumilaczem na forum ja sie pilnuje teraz bardziej i slownika w telefonie tez pilnuje

nie dziękuję moj nowy daje rade umilac mi pisanie
Margo 10:26, 16 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)
Wlasnie przesialam a M rozwiozl kilkanascie taczek kompostu. Miala bym szybka lekka robota a wyszlo jak zawsze... ale skonczone.

Mamy dwa kompostowniki na odpady kuchenne.darn i chwasty idą gdzie indziej. Kazdy zbudowany z palet (kazda sciana to paleta). zazwyczaj jesienia jeden jest pełen i kompostuje sie do nastepnej jesieni.zatem material w takim komposcie ma rok lub dwa (to co na dnie). Drugi kompostownik jest od jesieni pusty i na nowo napełniany.

Jedni nazywaja to zlotem ale takie przesiewanie to gu...na robota

A czy w ramach c.d. testów nowego telefonu mogłabys zrobic fotki tego kompostownika ? Też chcemy zrobić kompostownik, a mamy palety do wykorzystania, więc chętnie zobaczyłabym jak Twój wygląda
Portet świetny, muszę poprosic moją czterolatkę by narysowała mamusię . Dzieci maja ciekawe spojrzenie na świat i ludzi, warto wykorzystać tą chwilę i nacieszyć się takimi malowidłami
nawigatorka 12:04, 16 wrz 2015

Konieczki napisał(a)
No glupio mi było pisać że pani fotograf supeeeeeerrrrrrrrrr bo sobie pomyślą że coś że mną nieteges
Ją po zmianie telefonu z jeżyny na motoloto jestem strasznie niezadowolona, a najbardziej mi żal mojej lustrzanki

A co sie stalo z lustrzanka?okreslenie "nieteges" moze byc zle odczytane ze nietolerancyjna jestes
nawigatorka 12:06, 16 wrz 2015

siakowa napisał(a)

nie dziękuję moj nowy daje rade umilac mi pisanie

nawigatorka 12:10, 16 wrz 2015

Margo napisał(a)

A czy w ramach c.d. testów nowego telefonu mogłabys zrobic fotki tego kompostownika ? Też chcemy zrobić kompostownik, a mamy palety do wykorzystania, więc chętnie zobaczyłabym jak Twój wygląda
Portet świetny, muszę poprosic moją czterolatkę by narysowała mamusię . Dzieci maja ciekawe spojrzenie na świat i ludzi, warto wykorzystać tą chwilę i nacieszyć się takimi malowidłami

Ale telefon nie potrafi sprawic by cos bylo ladniejsze nie z jest a to bardzo niewidokowe miejsce.ale czego sie nie robi... tylko uwaga drastyczne brazki i to w trakcie pracy. na Twoj portret czekam

nawigatorka 12:11, 16 wrz 2015

Dodam ze kompostowniki sa zbite solidnie by sie nie rozpadly i nie otworzyly czasami.otwierane sa raz w roku (wyciagamy przednia sciane.sa tez dosc trwale maja juz kilka lat
Efffa 12:13, 16 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Irokeza i nigdy niefarbowane wlosy

a ja se wyobrazałam blondynka i długie włosy