Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina » Edycja postu

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 19:03, 11 lis 2016

szyszki mam znowu poprzenoszone

wrzosowisko przed zimą jeszcze ciekawe, ale już nie w pełni urody

19:05, 11 lis 2016
sylwia_slomczewska napisał(a)

Dlaczego???

bo ja już jestem za leniwa o tej porze roku na tak ambitne prace

sylwia_slomc... 19:28, 11 lis 2016

eee_taam napisał(a)

bo ja już jestem za leniwa o tej porze roku na tak ambitne prace

To obca mi cecha charakteru Ja już w tygodniu deprechę łapię jak za późno wrócę, żeby do ogrodu choć na spacer zdążyć Cieszyłam się jak dziecko na ten dłuuugi weekend I już mi choroba starszego syna zabrała połowę radości, a jutro pewnie pogoda odbierze drugą połowę, ale nie zamierzam się poddać
Katkak 19:42, 11 lis 2016

Sylwuś no cudnie te krążki w bacówce wyglądają . JA dziś w pracy byłam, a potem było już ciemno. Jutro znów em pracuje i jestem sama z dziećmi, więc raczej mało ogrodowo będzie, a sporo mam jeszcze do zrobienia. Ale umyłam dziś okno w kuchni (jak było ciemno, więc jutro zobaczę pewnie sporo smug ) i jutro będę cieszyć się widoczkiem moich kofanych ptaśków . No i moskitiera wreszcie wyciągnięta . Żeby zrekompensować sobie choć minimalnie brak ogrodowych prac, zrobiłam dziś sadzonki z pelargonii. Pozdrowienia dla Kuby . Buziole .
sylwia_slomc... 19:53, 11 lis 2016

U mnie jeszcze dwa okna nie myte, nad głową mi wiszą schody do piwnicy....w sensie nie zrobione, trawy jeszcze nie powiązane i ogólnie bajzel na rabatach i chwast w trocinówkach, gunnerce trzeba zrobić solidny domek - nie wiem kiedy placyk w bacówce do skończenia, strumień do zasypania kamieniem, a zima pogania, no i jeszcze warzywnik trzeba przegryźć buuuu ja nie kcem zimy
Katkak 19:56, 11 lis 2016

Moje trawska też jeszcze niepowiązane. I co gorsza nie wiem kiedy dam radę się do ogrodu wyrwać. Jutro przy dobrych wiatrach parę zdjęć może cyknę i na więcej się nie nastawiam, a roboty jeszcze sporo.
margaretka3 20:07, 11 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ale świetna podłoga będzie w bacówce. I jak się idealnie wpasowują, nawet luki duże nie zostają.
Mnie też dziś deszcz utrudnił robotę, ale się nie poddałam, do 17 robiłam, cała w błotku utaplana
20:09, 11 lis 2016
na jutro jakiś śnieg nadają ...tez mnie to się nie podoba ...znaczy w górach to niech pada !!! koniecznie!!! .....ale ja sobie właśnie umyśliłam okna jutro umyć ...upssss ...nie przewidziałam takiego scenariusza.
violka171 20:10, 11 lis 2016

ale wariaci jesteście-zasuwacie jak motorki
gratki dla Was
buziole wielkie
sylwia_slomc... 20:10, 11 lis 2016

Katkak napisał(a)
Moje trawska też jeszcze niepowiązane. I co gorsza nie wiem kiedy dam radę się do ogrodu wyrwać. Jutro przy dobrych wiatrach parę zdjęć może cyknę i na więcej się nie nastawiam, a roboty jeszcze sporo.

Ot taki Ci los Matki Polki ogrodniczki