kalan
18:31, 11 cze 2015

Chciałbym pokazać Wam kilka fotek z mojego ogródka. Mam tremę bo po obejrzeniu zdjęć z ogrodu Danusi, nic mi się u mnie nie podoba. No cóż ale Danusia to profesjonalistka!
Zdjęcie z wiosny kiedy zakwitła magnolia (zdjęcie z okna) z widokiem na domek ogrodnika
z frontu kwitnie rododendron
widok na furtkę wejściową i kawałek chodnika ( po prawej chory świerk srebrny oprócz nowych przyrostów brązowy) czy coś może mu pomóc?
i trochę w prawo
część południowa 36 m długości
w środku mocno przycięty chory świerk srebrny, wygląda marnie
to samo od strony ogrodu
ta sama strona trochę dalej, podkrzesane świerki przy ogrodzeniu posadziłam żywopłot z choiny kanadyjskiej ale czy przeżyje pod świerkami nie wiadomo
a tu jedna strona skarpy z wyciętymi jałowcami, które wybujały na 2 metry, po wycięciu suchego zostały chmurki. Czy to można jakoś zaaranżować?
Na koniec moja żaba
Zdjęcie z wiosny kiedy zakwitła magnolia (zdjęcie z okna) z widokiem na domek ogrodnika

z frontu kwitnie rododendron

widok na furtkę wejściową i kawałek chodnika ( po prawej chory świerk srebrny oprócz nowych przyrostów brązowy) czy coś może mu pomóc?
i trochę w prawo
część południowa 36 m długości
w środku mocno przycięty chory świerk srebrny, wygląda marnie
to samo od strony ogrodu
ta sama strona trochę dalej, podkrzesane świerki przy ogrodzeniu posadziłam żywopłot z choiny kanadyjskiej ale czy przeżyje pod świerkami nie wiadomo
a tu jedna strona skarpy z wyciętymi jałowcami, które wybujały na 2 metry, po wycięciu suchego zostały chmurki. Czy to można jakoś zaaranżować?
Na koniec moja żaba