Nie miałam nigdy tulipanów pełnych dopiero w tym roku, są piękne a te pomarańczowo - różowe zgapiłam od Any art , warto było .
Z basenem eM się męczy bo musi się nauczyć utrzymywać czystą wodę a to nie takie proste. Wykonanie jest w dużej mierze jego zasługą bo sam przygotował podłoże pod basen i sam go obudował tarasem drewnianym reszta czyli sam basen zamówił w Kłaju koło Niepołomic. Nazwę firmy dam Ci na prv.
Chcę napisać prywatną wiadomość i nie mogę albo nie umiem. Czy możecie mi udzielić wskazówki jak to zrobić bo wchodzę w moje prywatne wiadomości i nie mam ikony "napisz wiadomość". Mam tam wiadomości które dostawałam od innych osób ,ale ja jeszcze do nikogo nie wysyłałam. Proszę o pomoc
Basen zrobiony dopiero zeszłej jesieni tak że jeszcze nie używany , chociaż dzieci już się nie mogą doczekać kąpieli. EM też zresztą, ja jestem zimorodek więc dla mnie zawsze za zimna woda, ale plan jest że basen całoroczny.
Co do cisów to oczywiście że za chude , ale co zrobić jak tak wolno rosną, na razie nie ma co ciąć