Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Bogdzia 20:42, 11 maj 2018

Gosiu ,Rumunia , u Ewy , same dalekie podróże w krótkim czasie. Ogród piekny a ta pontyjska ogromniasta , takiej to nawet w Kromlau nie mieli, cudna.
malgorzata_s... 20:44, 11 maj 2018

Bogdzia napisał(a)
Gosiu ,Rumunia , u Ewy , same dalekie podróże w krótkim czasie. Ogród piekny a ta pontyjska ogromniasta , takiej to nawet w Kromlau nie mieli, cudna.

Troszkę mnie nosiłoPontyjska pachnie na całą okolicę
Ewa777 21:07, 11 maj 2018

Gosiu, pięknie u Ciebie Ciągle nie mogę się nadziwić, że kwitnie u Ciebie tak dużo roślin, które u mnie są nadal uśpione.
Dziś przez Gdańsk przeszła burza. Wreszcie nam podlało porządnie. W centrum to nawet pozalewane są ulice i komunikacja wstrzymana.

Taras upiększyłaś na fioletowo. Bardzo elegancko Ja dziś też posadziłam letnie kwiaty do donic i do skrzynek. U mnie kolorowo - jak zawsze
sylwia_slomc... 21:22, 11 maj 2018

Gosiaczku, ale wyprawa Piękne miejsca pokazujesz i dużo o nich wiesz I do Ewuni zajechałaś
Ogród zachwyca kolorami, ale pontyjka wymiotła wszystko, aż tu czuję ten zapach co masz w ogrodzie Uściski
malgorzata_s... 17:01, 12 maj 2018

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, pięknie u Ciebie Ciągle nie mogę się nadziwić, że kwitnie u Ciebie tak dużo roślin, które u mnie są nadal uśpione.
Dziś przez Gdańsk przeszła burza. Wreszcie nam podlało porządnie. W centrum to nawet pozalewane są ulice i komunikacja wstrzymana.

Taras upiększyłaś na fioletowo. Bardzo elegancko Ja dziś też posadziłam letnie kwiaty do donic i do skrzynek. U mnie kolorowo - jak zawsze

Też mi się ten fiolet spodobał Dodatkowo pachnie pięknie
malgorzata_s... 17:02, 12 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Gosiaczku, ale wyprawa Piękne miejsca pokazujesz i dużo o nich wiesz I do Ewuni zajechałaś
Ogród zachwyca kolorami, ale pontyjka wymiotła wszystko, aż tu czuję ten zapach co masz w ogrodzie Uściski

Pontyjka daje czadu Buziaki
malgorzata_s... 17:13, 12 maj 2018

W ogrodzie pięknie ale za ogrodzeniem płakać się chce. Co wychodzę za furtkę to wpadam w rozpacz. W szkółkach twierdzą że tuje się odbudują ale trzeba poczekać. No to zasłoniłam Tanio a nawet mi się podoba i kolejna zima może ich nie zniszczy
Tak wyglądają moje biedactwa.

No i wymyśliłam

Miały być ładniejsze osłony ale duuużo droższe i za dwa miesiące dopiero. Zobaczymy jak się sprawdzą te i kiedyś zrobimy piękny parkan
Ewa777 17:43, 12 maj 2018

Gosi, dobrze to wygląda Pasuje do domu
Kasik 20:02, 12 maj 2018

Małgosia- bardzo ładnie to wygląda.
Ewa ma rację - pasuje - jakby pod dom dobierane.

Tuje się zbiorą. Moje w narożniku były jak wymoczki, podsikane przez psy i wyszarpane. Dzisiaj tam mniej biegaja i widzę że już jest lepiej.

U mnie robią się skrzynie na warzywa. robota trwa.

jolanka 20:47, 12 maj 2018

Ogrodzenie rzeczywiście fajnie z domem wygląda
A co się z tujami stało bo nie doczytałam chyba