Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 21:47, 21 maj 2018

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, jak pięknie z tymi kwitnącymi rododendronami Ogród marzenie

Niestety to ich ostatni tydzień chyba
malgorzata_s... 21:49, 21 maj 2018

Katkak napisał(a)

Justyś nie ma co się bać, w razie W jest sekator

No i nożyce
Teraz lubię to miejsce najbardziej

malgorzata_s... 21:50, 21 maj 2018

Dzwonki już prawie
malgorzata_s... 21:52, 21 maj 2018

eee_taam napisał(a)

a ten juz umiem obsługiwać i nożyce też )) to nie jest problem sekatora

Nim urośnie to potrwa a może akurat wcale ciąć nie trzeba będzie
Teraz osrliki
malgorzata_s... 21:54, 21 maj 2018

Pola napisał(a)
Gosiu, przez tą pogodę rośnie wszystko naraz, ale jest wszędzie cudnie. Ciekawe jak będzie w lecie, bo teraz widoki są bajkowe, u mnie róże też całe w pąkach.....buziaki Gosiu

Fajnie że jesteś Byłam u Ciebie Pięknie i bujnie
Nallar 22:42, 21 maj 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Żurnalowa fota.
Orliki co jeden to piękniejszy. Jak ten pełny niebieski zacznie sypać nasionkami to złap kilka dla mnie proszę.
ElzbietaFranka 23:21, 21 maj 2018

Nim urośnie to potrwa a może akurat wcale ciąć nie trzeba będzie
Teraz osrliki

Malgosiu piekne. Jak zagladam po ogrodach to kazdy ma inne. Ile tych odmian jest.
Malgosiu tez lubie panoramy. Czasami tak jest, ze nie da sie. Ale jak idziesz np do parku to najpierw ogladasz panorame a poznidn detale roslinne.
Tak staram sie focic. Ogladajacy moze w umysle kojarzyc jak dany ogrod rozplanowany.
We wszystkich ogrodach teraz kwitna byliny u mnie nie ma ich za duzo, ale czekam na roze. Zapowiada sie nie zle kwitnienie.

Pozdrawiam.
ElzbietaFranka 23:30, 21 maj 2018

..

O matko, ale kwiecia. Gdzies u kogos przeczytalsm, ze dopiero rododendrony u ciebie kwitna ale jak pięknie wszystko naraz rozkwita.
Moja corka ma dzisiaj urodziny i zawsze dostawala bumiety z konwalii. W tym roku u nas juz konwalie przekwitly.
Nie pamiegam aby rodki kwitly razem z piwoniami.
Bylam dzisiaj w Łazienkach i szaro buro bo tez wszystko przekwitlo, gdzie niegdzie jakis krzak rodka kwitnie.
ElzbietaFranka 23:41, 21 maj 2018

W ogrodzie pięknie ale za ogrodzeniem płakać się chce. Co wychodzę za furtkę to wpadam w rozpacz. W szkółkach twierdzą że tuje się odbudują ale trzeba poczekać. No to zasłoniłam Tanio a nawet mi się podoba i kolejna zima może ich nie zniszczy
Tak wyglądają moje biedactwa.

No i wymyśliłam

Miały być ładniejsze osłony ale duuużo droższe i za dwa miesiące dopiero. Zobaczymy jak się sprawdzą te i kiedyś zrobimy piękny parkan

Malgosiu odbija nie martw sie. Wytrzep dobrze te tuje z brazowych galazek jak sie da to nozyczkami obetnij i podlej srodkiem lub najlepiej opryskaj "Previcur energe". Zregeneruja sie nie jednego krzaka juz uratowalam. Czy one za tym plotkiem drewnianym maja slonce. Oslony pasuja do wykonczenia domu.
Jak sie rozpisalam.
06:38, 22 maj 2018
Dzięki za fotki

dużo osób na forum ma tego buka już sie go na oglądałam ....nikt nie narzeka że przytłacza ogród

kupię go!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies