Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 19:51, 07 lis 2015

kasiek napisał(a)

Rany przyszłam podziwiać ogródek a tu taki Słodzak - łobuziak - za Gosie cmokam go pierwsza!

Kasiu jak nie całować takiego słodziaka Macham Kasiu
Katkak 19:53, 07 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Pozbierałam liście i lecą nowe Robota gupiego , byle do wiosny

Ja mam tak samo. Z tej rabaty pod orzechem ręcznie liście wybieram, bo wiadomo, że nie chcę potargać roślin. A orzech bawi się ze mną w kotka i myszkę. Zamiast zrzucić te liście na raz, to tak po odrobinie zrzuca i ciągle zajęcie mi zapewnia . A klon i magnolia biorą z niego przykład .
sylwia_slomc... 20:27, 07 lis 2015

U mnie to samo, co dzień jest co grabić, ale dzięki temu babcia ma zajęcie bo się nudziła, a tak to po troszku sobie grabi, a mnie jedna robota odpadła......gdyby dała wyciąć owocowe chore w przydomowym , mniej by było do grabienia, ale Ona to lubi
Urszulla 17:07, 08 lis 2015

Gosiu macham
makkasia 19:32, 08 lis 2015

Gosiaczku u mnie słońca nie ma od 1 listopada dzisiaj w tej wichurze pokazywało się od czasu do czasu ale koloru już nie ma wiatr zerwał kolor. U Ciebie bajecznie kolorowo ...uwielbiam Twoją "nową" rabatę
macham
malgorzata_s... 19:38, 08 lis 2015

Katkak napisał(a)

Ja mam tak samo. Z tej rabaty pod orzechem ręcznie liście wybieram, bo wiadomo, że nie chcę potargać roślin. A orzech bawi się ze mną w kotka i myszkę. Zamiast zrzucić te liście na raz, to tak po odrobinie zrzuca i ciągle zajęcie mi zapewnia . A klon i magnolia biorą z niego przykład .

Wczoraj pozbierałam wszystkie liście, porządeczek był piękny.Jak kończyłam przyszedł podmuch z deszczem i jakby na złość nim zebrała narzędzia liście pokryły ogród ponownie
malgorzata_s... 19:41, 08 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
U mnie to samo, co dzień jest co grabić, ale dzięki temu babcia ma zajęcie bo się nudziła, a tak to po troszku sobie grabi, a mnie jedna robota odpadła......gdyby dała wyciąć owocowe chore w przydomowym , mniej by było do grabienia, ale Ona to lubi

No i fajnie że babcinka się rusza. To jest ważne. Wyciąć pewno nie da bo rosły razem z nią. To normalne, babcie tak mają
malgorzata_s... 19:41, 08 lis 2015

Urszulla napisał(a)
Gosiu macham

Też macham
malgorzata_s... 19:43, 08 lis 2015

makkasia napisał(a)
Gosiaczku u mnie słońca nie ma od 1 listopada dzisiaj w tej wichurze pokazywało się od czasu do czasu ale koloru już nie ma wiatr zerwał kolor. U Ciebie bajecznie kolorowo ...uwielbiam Twoją "nową" rabatę
macham

Kasiu u mnie też już kolorów nie ma Wiatr zrzucił wszystko. Dzięki, nowa rabata też mi się podoba
Lukasz2013 19:48, 08 lis 2015

Gosiaczku jesteś boska. Dzięki za miłe towarzystwo.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies