Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 14:41, 04 lis 2018

Mala_Mi napisał(a)
Gosiu... wyszło przepieknie

dzięki Aniu
malgorzata_s... 14:42, 04 lis 2018

Urszulla napisał(a)
Gosiu, wiedziałam że ten wjazd na ogrodzenie wyjdzie Wam na korzyść pięknie masz i fajnie że pogoda pozwoliła prace zakończyć. Teraz z przyjemnością odpoczniesz do świąt. Macham

Została jeszcze była sadzawka do zrobienia i ogólne szlify
Katkak 15:24, 04 lis 2018

Patrz Gisia jak to jest. Żal było zniszczonego ogrodzenia, ale jednak nie ma tego złego. I pięknie jest i tujki zimą będą bezpieczne. Tak byście pewnie nie robili nowego bo w życiu jak to w życiu - stare jeszcze dobre, a zawsze są pilniejsze wydatki.
malgorzata_s... 15:27, 04 lis 2018

Katkak napisał(a)
Patrz Gisia jak to jest. Żal było zniszczonego ogrodzenia, ale jednak nie ma tego złego. I pięknie jest i tujki zimą będą bezpieczne. Tak byście pewnie nie robili nowego bo w życiu jak to w życiu - stare jeszcze dobre, a zawsze są pilniejsze wydatki.

Ogrodzenie rok miało dopiero. Siatkowe ale nie było mowy o zmianie
Margarete 17:56, 04 lis 2018

No ale się że tak powiem "wyeleganciło" u ciebie
Fajnie wyszedł ten nowy płot, podjazd i nowe płytki na ścieżkach.
U mnie brakuje takiego ładu i ścieżek. Ale kołdra za krótka i wiesz na wszystko nie wystarczy ,- coś muszę wybrać a coś musi poczekać....i ścieżki w ogrodzie czekają - nie mają wyjścia
Jesienne kolory u ciebie wciąż w dużym wyborze i złoto i żółć i rudości i czerwienie - co kto lubi
Buziaki.
18:37, 04 lis 2018
czytam i widze ogrodzenie ...podoba mi sie bo nie szare czy czarne no i chyba da radę wysłonic tuje i rabaty przed solą.

jak nie jest zaimpregonowany to impregnowałabym ten płot przynajmniej od strony drogi własnie z uwagi na sól ...bo sól może dawac wykwity i po zimie płot moze wygladac kiepsko ....pomysl ...poczytaj czym i czy warto ....bo spotkałam sie z róznymi opiniami i np. niektóre bruki po zaimpregnowaniu zrobiły sie paskudne i nie wiem czy te bloczki ogrodzeniowe tez nie straca na urodzie po impregnacji

nie wiem czy pamietasz jak pokazywałam podobne płytki z Bruk-Betu co miały u mnie byc na frontowym tarasie? ....ech przypomniało mi sie ile problemów z tym brukbetem miałam przyszedł odrzut produkcyjny ...a zakupienie jakichkolwiek innych z ich katalogu było właściwe niemożliwe....nawet na zamówienie z kilkutygodniowym czekaniem....u mnie Bruk-bet pod kreska jest!
yolka 18:54, 04 lis 2018

Ogrodzenie i podjazd pierwsza klasa, bardzo mi się podoba kolorystyka. Ogród wiele zyskał, choć i bez takiego tła był piękny
malgorzata_s... 19:09, 04 lis 2018

Margarete napisał(a)
No ale się że tak powiem "wyeleganciło" u ciebie
Fajnie wyszedł ten nowy płot, podjazd i nowe płytki na ścieżkach.
U mnie brakuje takiego ładu i ścieżek. Ale kołdra za krótka i wiesz na wszystko nie wystarczy ,- coś muszę wybrać a coś musi poczekać....i ścieżki w ogrodzie czekają - nie mają wyjścia
Jesienne kolory u ciebie wciąż w dużym wyborze i złoto i żółć i rudości i czerwienie - co kto lubi
Buziaki.

U mnie kołdra wiele lat za krótka była.Doczekałam się wreszcie i Ty się doczekasz.Ład się zrobił fakt ale mniej zieleni.Coś za coś.Jasno wkoło domu i mniej wybierania trawy z między starej kostki
malgorzata_s... 19:15, 04 lis 2018

eee_taam napisał(a)
czytam i widze ogrodzenie ...podoba mi sie bo nie szare czy czarne no i chyba da radę wysłonic tuje i rabaty przed solą.

jak nie jest zaimpregonowany to impregnowałabym ten płot przynajmniej od strony drogi własnie z uwagi na sól ...bo sól może dawac wykwity i po zimie płot moze wygladac kiepsko ....pomysl ...poczytaj czym i czy warto ....bo spotkałam sie z róznymi opiniami i np. niektóre bruki po zaimpregnowaniu zrobiły sie paskudne i nie wiem czy te bloczki ogrodzeniowe tez nie straca na urodzie po impregnacji

nie wiem czy pamietasz jak pokazywałam podobne płytki z Bruk-Betu co miały u mnie byc na frontowym tarasie? ....ech przypomniało mi sie ile problemów z tym brukbetem miałam przyszedł odrzut produkcyjny ...a zakupienie jakichkolwiek innych z ich katalogu było właściwe niemożliwe....nawet na zamówienie z kilkutygodniowym czekaniem....u mnie Bruk-bet pod kreska jest!

Już czytałam i pytałam o impregnatach. W składach budowlanych nie było wcale kostek w tym roku niezależnie od firmy.W jednym zdobyłam właśnie z polbruku i najkrótszy termin oczekiwania był na podjazdowe z tąd wybór. Jestem bardzo zadowolona z efektu
malgorzata_s... 19:17, 04 lis 2018

yolka napisał(a)
Ogrodzenie i podjazd pierwsza klasa, bardzo mi się podoba kolorystyka. Ogród wiele zyskał, choć i bez takiego tła był piękny

Dzięki Jolu faktycznie teraz jest fajne tło