Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Pszczelarnia 11:36, 20 kwi 2016

Gosia, mistrzynią kancików i kreski trawnika. Zakładaj partery wiktoriańskie!
Strzyżone, kancikowane i pełne kwiecia.
malgorzata_s... 11:52, 20 kwi 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Gosia, mistrzynią kancików i kreski trawnika. Zakładaj partery wiktoriańskie!
Strzyżone, kancikowane i pełne kwiecia.

Ewuniu toż one do pałaców pasują i miejsca sporo wymagają a mój dom pałacu nie przypomina Z miejscem jeszcze gorzej
Lubię jednak uporządkowany widok z moich okien. Wolałabym co prawda widoki podobne jak u Ciebie czy Agani ale trudno, trzeba pracować nad tym co się ma
Elik 13:28, 20 kwi 2016

Cześć Gosiu. Melduję się po śnie zimowym Pięknie masz wiosennie - kwitnąco A widoki z góry - super. Dobrą robotę wykonałaś z kantami. Buziaki zostawiam!
sylwia_slomc... 13:32, 20 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ewuniu toż one do pałaców pasują i miejsca sporo wymagają a mój dom pałacu nie przypomina Z miejscem jeszcze gorzej
Lubię jednak uporządkowany widok z moich okien. Wolałabym co prawda widoki podobne jak u Ciebie czy Agani ale trudno, trzeba pracować nad tym co się ma

Gosia ewnie, że nieraz chcemy mieć jak inni, ale weź pod uwagę, że niektórzy chcieliby mieć tak jak masz TY, z tą refleksją Cię zostawiam, a czemu zobaczysz na własne oczy niedługo
BASIA8 13:41, 20 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Gosieńko Piękności widok
malgorzata_s... 14:48, 20 kwi 2016

Elik napisał(a)
Cześć Gosiu. Melduję się po śnie zimowym Pięknie masz wiosennie - kwitnąco A widoki z góry - super. Dobrą robotę wykonałaś z kantami. Buziaki zostawiam!

No witaj Eluś Fajnie że już jesteś
malgorzata_s... 14:51, 20 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Gosia ewnie, że nieraz chcemy mieć jak inni, ale weź pod uwagę, że niektórzy chcieliby mieć tak jak masz TY, z tą refleksją Cię zostawiam, a czemu zobaczysz na własne oczy niedługo

Sylwuś wiem Kiedyś marzyłam aby z 30 arów mieć. Dzisiaj jak rękami ruszać nie mogę to się cieszę że nie mam Bardziej chodzi mi o sąsiedztwo ulic i krajobraz za płotem. Chciałabym tak cicho jak u Agi i Ewci.
malgorzata_s... 14:51, 20 kwi 2016

BASIA8 napisał(a)

Hej Basiu
Gocha 17:47, 20 kwi 2016

Gosiu Twój ogród z lotu ptaka- a właściwie jaskółki przed deszczem wygladaja cudownie. I Ty faktycznie jesteś Królową kancikowania- po prostu zazdraszczam i już.Tulipany sliczne- moje w 2 sezonie to po prostu koszmar- niestety trzeba kupować co roku nowe a te usunąć. Czy Ty sadziłaś je w koszyczkach, bo ja muszę niestety tylko tak sadzić bo inaczej to nornice maja ucztę. Buziaczki
malgorzata_s... 18:09, 20 kwi 2016

Gocha napisał(a)
Gosiu Twój ogród z lotu ptaka- a właściwie jaskółki przed deszczem wygladaja cudownie. I Ty faktycznie jesteś Królową kancikowania- po prostu zazdraszczam i już.Tulipany sliczne- moje w 2 sezonie to po prostu koszmar- niestety trzeba kupować co roku nowe a te usunąć. Czy Ty sadziłaś je w koszyczkach, bo ja muszę niestety tylko tak sadzić bo inaczej to nornice maja ucztę. Buziaczki

Ją na szczęście nornic nie mam. Tulipany jednak w większości u mnie też jednosezonowe