Ewuniu toż one do pałaców pasują i miejsca sporo wymagają a mój dom pałacu nie przypomina Z miejscem jeszcze gorzej
Lubię jednak uporządkowany widok z moich okien. Wolałabym co prawda widoki podobne jak u Ciebie czy Agani ale trudno, trzeba pracować nad tym co się ma
Cześć Gosiu. Melduję się po śnie zimowym Pięknie masz wiosennie - kwitnąco A widoki z góry - super. Dobrą robotę wykonałaś z kantami. Buziaki zostawiam!
Gosia ewnie, że nieraz chcemy mieć jak inni, ale weź pod uwagę, że niektórzy chcieliby mieć tak jak masz TY, z tą refleksją Cię zostawiam, a czemu zobaczysz na własne oczy niedługo
Sylwuś wiem Kiedyś marzyłam aby z 30 arów mieć. Dzisiaj jak rękami ruszać nie mogę to się cieszę że nie mam Bardziej chodzi mi o sąsiedztwo ulic i krajobraz za płotem. Chciałabym tak cicho jak u Agi i Ewci.
Gosiu Twój ogród z lotu ptaka- a właściwie jaskółki przed deszczem wygladaja cudownie. I Ty faktycznie jesteś Królową kancikowania- po prostu zazdraszczam i już.Tulipany sliczne- moje w 2 sezonie to po prostu koszmar- niestety trzeba kupować co roku nowe a te usunąć. Czy Ty sadziłaś je w koszyczkach, bo ja muszę niestety tylko tak sadzić bo inaczej to nornice maja ucztę. Buziaczki