Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 16:47, 01 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Patrze na Twoje hosty wylewające się na trawnik i nie skoszone kosiarką , u mnie by wszystkie liscie miały skoszone bo mój M idzie jak walec z kosiarką.Klona czerwonego mamy chyba podobnych rozmiarów.Ślicznie u Ciebie, zawsze czysciutko.

Krzyś uważa z koszeniem ale niektóre listki też pocięte troszkę Klonik u Ciebie chyba jednak większy
malgorzata_s... 16:50, 01 sie 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Cudnie Małgosiu: Ogród do katalogu, wszystko masz tak dopieszczone i kompozycje rabat piękne Kloników to Ci zazdroszczę: Zdjecia urlopowo-spotkaniowe też widziałam a to z Krzysiem na tle morze tylko do ramki wstawićBuziaki

Dzięki Danusiu. Mój ogród w ramach trzymam bo inaczej bałagan się robi. Taki typ ogrodu. U Ciebie natomiast wszystko bardziej swobodnie trzymane i taki typ dla mnie ciekawszy. Niestety więcej miejsca na to trzeba
17:30, 01 sie 2016
a jak u ciebie werbena po zimie? ....bo moja robi za najgorszy chwast tam gdzie myślałam ze juz wyplewiłam ...pojawił sie znowu plankton ...rozwazam rozwód ...bo poczatek sierpnia a ta dopiero sie zebrała do kwitnienia ....za poźno jak dla mnie kwitnie ...chyba ze sie wysiewa zima w domu ...a mnie sie nie chce bawić
Ewa777 18:09, 01 sie 2016

Gosiu, jak czytam, co wstawia Twój tablet, to padam ze śmiechu

Zdjęcie na morzem takie śliczne, bo miałam super modeli
gierczusia 12:34, 02 sie 2016

Gosiaczku wróciłam aż do zdjęć znad morza...cuuudnie taki spokój z nich bije...echhhh...rozmarzyłam się
Zatrzymałam się nad wywodem ,że mały ogród w ryzach trzymać trza, bo by nam wlazł na głowę ha, ha....noo dokladnie choć podobnie jak i Ty wolałabym dziki busz taki jak Danuśki
Buziole ślę w góry, szkoda ,że się minęliśmy...echhhh
Agania 10:35, 03 sie 2016

Gosia piękny ogród w każdym fragmencie i piękni Wy nad morzem...zakochana para
malgorzata_s... 16:53, 03 sie 2016

eee_taam napisał(a)
a jak u ciebie werbena po zimie? ....bo moja robi za najgorszy chwast tam gdzie myślałam ze juz wyplewiłam ...pojawił sie znowu plankton ...rozwazam rozwód ...bo poczatek sierpnia a ta dopiero sie zebrała do kwitnienia ....za poźno jak dla mnie kwitnie ...chyba ze sie wysiewa zima w domu ...a mnie sie nie chce bawić

U mnie werbena też nadal wszędzie. Machnęłam ręką na plewienie bo rośnie w buszu,wyrywam tylko co przeszkadzaObetnę przed wysiewem i trudno
malgorzata_s... 16:53, 03 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, jak czytam, co wstawia Twój tablet, to padam ze śmiechu

Zdjęcie na morzem takie śliczne, bo miałam super modeli

Śmiech to zdrowie
malgorzata_s... 16:54, 03 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Gosiaczku wróciłam aż do zdjęć znad morza...cuuudnie taki spokój z nich bije...echhhh...rozmarzyłam się
Zatrzymałam się nad wywodem ,że mały ogród w ryzach trzymać trza, bo by nam wlazł na głowę ha, ha....noo dokladnie choć podobnie jak i Ty wolałabym dziki busz taki jak Danuśki
Buziole ślę w góry, szkoda ,że się minęliśmy...echhhh

Musimy się cieszyć tym co mamy
malgorzata_s... 16:54, 03 sie 2016

Agania napisał(a)
Gosia piękny ogród w każdym fragmencie i piękni Wy nad morzem...zakochana para

Dzięki Aguś