Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Lukasz2013 17:15, 04 paź 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Łukasz remont udany ale teraz kostka brukowa paskudna strasznie razi.
Niestety funduszy już brak

Jest co planować na przyszłość. Ja nie lubię sytuacji gdy wszystkie wyczekiwane tematy zakończone. Potrzebuje mieć cały czas na liście coś do zrealizowania inaczej łapie doła.
malgorzata_s... 17:18, 04 paź 2015

Lukasz2013 napisał(a)

Jest co planować na przyszłość. Ja nie lubię sytuacji gdy wszystkie wyczekiwane tematy zakończone. Potrzebuje mieć cały czas na liście coś do zrealizowania inaczej łapie doła.

Kochany u mnie lista długa tych spraw do realizacji więc nie grozi mi stagnacja
MirellaB 17:56, 04 paź 2015

Gosiu tym razem moją uwagę najbardziej skierowałam na wrzosowisko, które bardzo mi się podoba. Sama nie wiem czy bardziej mi się podoba moje uporządkowane kolorami czy różnorodność u CiebieOba mi się podobają

To jak już jesteś po remoncie masz więcej czasu na jesienny ogród?
Kasya 17:59, 04 paź 2015

Wrzosowisko bardzo bardzo
Dlaczego ja Juz nie mam miejsca....
malgorzata_s... 18:43, 04 paź 2015

MirellaB napisał(a)

Gosiu tym razem moją uwagę najbardziej skierowałam na wrzosowisko, które bardzo mi się podoba. Sama nie wiem czy bardziej mi się podoba moje uporządkowane kolorami czy różnorodność u CiebieOba mi się podobają

To jak już jesteś po remoncie masz więcej czasu na jesienny ogród?

Mirelko ją nie potrafię zdecydować się na dwa kolory a że mało miejsca to tak wyszło.Gdybum miała duuuużo miejsca to byłyby wielkie plamy kolorów
malgorzata_s... 18:44, 04 paź 2015

Kasya napisał(a)
Wrzosowisko bardzo bardzo
Dlaczego ja Juz nie mam miejsca....

Kasiu miejsca na chciejstwa zawsze mało
18:48, 04 paź 2015
Candelight mówisz słabe? ...oj nie kupiłam w tym roku ..ale miałam zamysł żeby szukac im miejscówki ....oj to moze warto sie z nich wyleczyc?

lista chciejstw znaczy czasochłonnych pracochłonnych czy kosztownych potrzeb ciągle sie u mnie wydłuża ......nie rozumiem dlaczego człowiek jest taki chytry na robote?
18:50, 04 paź 2015
aaa chodziłam dziś bosymi stopami po moim trawniku .....T na kolanach i nosem przy ziemi...odetchnął z ulgą, że wertykulacja i nawożenie dało wreszcie coś po czym da się bosymi stopami chodzić i nie straszy suchotami
malgorzata_s... 19:05, 04 paź 2015

eee_taam napisał(a)
Candelight mówisz słabe? ...oj nie kupiłam w tym roku ..ale miałam zamysł żeby szukac im miejscówki ....oj to moze warto sie z nich wyleczyc?

lista chciejstw znaczy czasochłonnych pracochłonnych czy kosztownych potrzeb ciągle sie u mnie wydłuża ......nie rozumiem dlaczego człowiek jest taki chytry na robote?

Candelight są zwykle piękne, to wina suszy że w tym roku nie podołały
Szybciej niż Vanilki też zmieniły kolor na brudny róż dlatego zmieniłam im miejsce.
Phantomy mam nadzieję że sprostają moim wymaganiom.
Chciejstwa zawsze są nawet jak miejsca brak
malgorzata_s... 19:07, 04 paź 2015

eee_taam napisał(a)
aaa chodziłam dziś bosymi stopami po moim trawniku .....T na kolanach i nosem przy ziemi...odetchnął z ulgą, że wertykulacja i nawożenie dało wreszcie coś po czym da się bosymi stopami chodzić i nie straszy suchotami

Fajnie że trawnik odżył. Mój jeszcze nie do końca ale ja wertykulacji nie robiłam