Szkoda, że ja tak daleko mieszkam Cudnie widzieć (choć na zdjęciach) Wasze uśmiechnięte buźki Łupy piękne Pozdrawiam Ciotuniu
Gosiaczek cudne te hortensjowe drzewka, sama bym je przytuliła . Świetnie wyglądają w tym miejscu . Fajowy wypad. Patrzę na zdjęcie i cieszę się, bo już sporo buziek rozpoznaję, a niektórych miałam przyjemność poznać osobiście . Szkoda, że nie mogłam być z Wami. Winobluszcz cudne kolorki już u Cebie złapał. Winobluszcz, hmmm.... to ostatnio drażliwy temat .
Też się zachwycam tymi hortensjami Naprawdę śliczne kupiłaś U nas nie widziałam takich ładnych, a o cenie nie wspomnę
DobrzeBędą nie trzy a 6 buziakówWłaśnie się zastanawiam jak facetów nazwać skoro kobiety to Rusałki?
Gosiu, jak zawsze cudne spotkanie, i piękne zakupy.....pogoda była fajna towarzystwo widać dopisało więc wiadomo..... Ogród z nowymi łupami piękny. Kochana macham do Ciebie i buziaczki zostawiam.
Kociaczku moj słodki sciskam ). U mnie tylko miskant w ziemi )))) Jakie cudne zdjecia wrzuciłas )))
Pozdrawiam wszystkich (Popcorn smsa śle albo czyta )
Ania, a może w przyszłym roku się wypuścimy - ja mogę jechać
Napisałbym ruchałki, ale to byłoby nie na miejscu..... Upssss A tak na poważnie... Śliczne te hortensje, do zakrywania ludzi idealnie się nadały