Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 20:16, 06 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Obawiam się, że jeszcze przyjdzie poczekać, wiosna coś się nie spieszy

Na nią zawsze warto czekać
malgorzata_s... 20:17, 06 lut 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Juz napisalam wiem gdzie sa. My przewaznie jezdzimy z Mikołowa na ustron, wisle pozniej przez Sarnopol i do Szczyrku i pozniej przez Buczkowice na Bielsko robimy tama objazdowke. W Buczkowicach kiedys chleb kupowalam. Tyle wspomnien. Zauwaźylam na jednym zdjeciu i zalapałam, ze to gdzies w gorach.

Dzieki za nazwe zaraz ja sprawdzę.

No proszę Jak znowu pojedziesz pętlą to zapraszam
ElzbietaFranka 20:45, 06 lut 2017

A ile ty masz arealu, wiem, ze w gorach to male dzialki. Mam rodzine w Szczyrku na pierwszym skrzyźowaniu w gore gdzie byla skocznie Skalite jeszcze wyzej do samej petli wzdluz rzeki. Wiesz mialam kiedys kupic nawet mieszkanie w Szczyrku wybudowane osiedle jak jedziesz w gore po prawej stronke w stylu tyrolskim juz nawet zarezerwowalam, ale M mowi po co nam to, lepiej pojechac do hotelu "KLIMCZOK" kilka razy w roku. Zreszta zawsze mozna sie zakotwiczyc u rodziny.
Pomysle, jak bede znowu jechala to dom znac, ale to dopiero latem. Dzieki za zaproszenie.
Ewa777 21:15, 06 lut 2017

Hej Gosiu Od razu lepiej jak jesteś I śliczne kwiatki pokazałaś, w tym roku też takie będą Moje iryski wypuściły już kiełki
Katkak 21:16, 06 lut 2017

Widzisz Słoneczko jak wszyscy bardzo na Ciebie tu czekamy? Ja nawet bardziej w realu doczekać się Was nie mogę .
Madzenka 06:47, 07 lut 2017

Wróciłaś Gosiu, dobrze ze czas ci zajęła rodzina.
Jakoś dotrwamy do tej wiosny?
Milka 13:18, 07 lut 2017

Wszyscy za Tobą tęskniliśmy
13:52, 07 lut 2017
Milka napisał(a)
Wszyscy za Tobą tęskniliśmy

podbijam)
malgorzata_s... 16:58, 08 lut 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
A ile ty masz arealu, wiem, ze w gorach to male dzialki. Mam rodzine w Szczyrku na pierwszym skrzyźowaniu w gore gdzie byla skocznie Skalite jeszcze wyzej do samej petli wzdluz rzeki. Wiesz mialam kiedys kupic nawet mieszkanie w Szczyrku wybudowane osiedle jak jedziesz w gore po prawej stronke w stylu tyrolskim juz nawet zarezerwowalam, ale M mowi po co nam to, lepiej pojechac do hotelu "KLIMCZOK" kilka razy w roku. Zreszta zawsze mozna sie zakotwiczyc u rodziny.
Pomysle, jak bede znowu jechala to dom znac, ale to dopiero latem. Dzieki za zaproszenie.

Dom stoi na małej 7 arowej działce Lato to najlepsza pora na odwiedziny
malgorzata_s... 16:59, 08 lut 2017

Ewa777 napisał(a)
Hej Gosiu Od razu lepiej jak jesteś I śliczne kwiatki pokazałaś, w tym roku też takie będą Moje iryski wypuściły już kiełki

Nie masz śniegu że widzisz kiełki?