Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 19:36, 06 lut 2017

6.02.2016

W tym roku 20 cm śniegu. Ciekawe czy pod śniegiem już są takie kiełki
malgorzata_s... 19:44, 06 lut 2017

14.02.16
28.02.16

Ciekawe kiedy je zobaczymy w tym roku
GorAna 19:44, 06 lut 2017

Ciotuniu, a już się o Cię martwiłam
U Ciebie jeszcze pierzynka śnieżna. U mnie śniegu ani śladu, a straszą mrozami
ElzbietaFranka 19:44, 06 lut 2017

Witam. Jestem w twoim watkum nawet nie wiem skad wazne, ze jestem.
Masz piekny ten ogrodek mowiac po slonsku "wyciaciany". Wszystko ma swoje miejsce skrupulatnie posadzone, zadbane. Taki cukiereczek tylko ugryzc. Przegladnelam prawie wszystkie twoje watki, cudownie.
Malgosiu, zainteresowala mnie u ciebie piekna roza cytrynowa pelna, rzadko sie takie zdarzaja na watku "ogrod cioci czyli ciociogrod" z dn. 6 czerwca 2014 r. Czy znasz jej nazwe.
Kocham roze sporo ich mam bardzo bym chciala taka miec.
Buczkowice musze zobaczyc gdzie to jest na mapie bo wydaje mi sie, ze kiedys tam bylam czy przejezdzalam bo ja tez rodowita S ale mieszkam gdzie indziej.
Pozdrawiam

Juz wiem aby do Szczyrku dojechac z Bielska musze jechac przez Buczkowice.
malgorzata_s... 19:47, 06 lut 2017

GorAna napisał(a)
Ciotuniu, a już się o Cię martwiłam
U Ciebie jeszcze pierzynka śnieżna. U mnie śniegu ani śladu, a straszą mrozami

U mnie w ogrodzie z 20 cm śniegu jeszcze a tam gdzie leciało z dachu to nawet z 40
Mróz -5
Basilikum 19:49, 06 lut 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
6.02.2016

u mnie 6 lutego rok temu juz kwitly
malgorzata_s... 19:57, 06 lut 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam. Jestem w twoim watkum nawet nie wiem skad wazne, ze jestem.
Masz piekny ten ogrodek raki mowiac po slonsku "wyciaciany". Wszystko ma swoje mkejsce skrupulatnie posadzone, zadbane. Taki cukiereczekmtylko ugryzc. Przegladnelam prawie wszystkie twoje watki, cudownie.
Malgosiu, zainteresowala mnke u ciebie piekna roza cytrynowa pelna, rzadko sie takie zdarzaja na watk "ogrod cioci czyli ciociogrod" z dn. 6 czerwca 2014 r. Czy znasz nen nazwe.
Kocham roze sporo ich mam bardzo bym chciala taka miec.
Buczkowice musze zobaczyc gdzie to jest na mapie bo wydaje mi sie, ze kiedys tam bylam czy przejezdzalam bo ja tez rodowita S ale mieszkam gdzie indziej.
Pozdrawiam

Witaj Elu Dziękuję za miłe słowaTa róża to pnąca golden shower. Buczkowice leżą 12 km od Bielska i graniczymy ze Szczyrkiem
malgorzata_s... 19:58, 06 lut 2017

Basilikum napisał(a)

u mnie 6 lutego rok temu juz kwitly

W tym roku chyba dopiero w marcu zakwitną
sylwia_slomc... 19:59, 06 lut 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
14.02.16
28.02.16

Ciekawe kiedy je zobaczymy w tym roku

Obawiam się, że jeszcze przyjdzie poczekać, wiosna coś się nie spieszy
ElzbietaFranka 20:05, 06 lut 2017

Juz napisalam wiem gdzie sa. My przewaznie jezdzimy z Mikołowa na ustron, wisle pozniej przez Sarnopol i do Szczyrku i pozniej przez Buczkowice na Bielsko robimy tama objazdowke. W Buczkowicach kiedys chleb kupowalam. Tyle wspomnien. Zauwaźylam na jednym zdjeciu i zalapałam, ze to gdzies w gorach.

Dzieki za nazwe zaraz ja sprawdzę.