Ale cudna wiadomość Juz sobie zapialam aby nie zapołniec Gosiu, jestem pewna, ze wspaniale wypadlas, masz w sobie tyle radości i pasji - na 100% będzie to widać
świetny prezent na święta nam zafundowałaś bardzo ciekawa jestem jak oni przedstawią ogród przykryty śniegiem bo to niezwykle trudne jest choć czytałam że udekorowałaś go już świątecznie i dekoracje będą na pierwszym planie
PS. musze nagrac ...bo jakos nie umiem sie zaprogramować do oglądania telewizji w sobotnie poranki choc spodziewam się że w necie będa tez powtórki
Gosiu na razie nie myslę w tych kategoriach, od jakiegoś czasu przestałam juz brać udział w konkursach. Czuję się ogrodowo spełniona
Narzuciłam sobie bardzo szybkie tempo, z bardzo dobrym rezultatem zarówno w domu w pracy jak i ogrodzie i... nie wiem czy nie przegięłam.... Czeka mnie trochę badań teraz, myslę że organizm dał mi sygnał STOP.
Pisze szczerze - bardzo się cieszę z programu z Tobą bo jesteście parą która wspaniale wpisuje się w aurę magii świątecznej. Zawsze mówiłam że bije z Was ciepło i serdeczność. Takie twarze aż chce się widzieć i słyszeć przed Bożym Narodzeniem. Wiem że Wasze ciepło udzieli się wszystkim... Mnie już jest na sercu cieplej gdy o tym pisze
Ściskam Was mocno
Gratulacje Małgosiu U Ciebie zawsze jest magia w tych świątecznych dekoracjach, no i tyle ciepła i serca Cieszę się i chętnie obejrze i będe dumna, że Was znam Buziaki