Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zagajone .... moja bajka .... nowy ogród

Zagajone .... moja bajka .... nowy ogród

adelka 20:24, 13 lut 2018

marba napisał(a)
Masz bardzo urokliwe miejsce. Uwielbiam takie dzikie i swobodne ogrody. Będę zaglądać i trzymać kciuki za wszystkie zmiany, choć mam nadzieję, że nie zatraci się przez to jego naturalny charakter. Bo takie ujarzmione do końca ogrody są może i piękne, ale wydają mi się trochę nudne, natomiast te trochę dzikie są dla mnie o wiele ciekawsze.

Witaj Basiu!

Tutaj choćbym chciała, to ogarnąć całości nie sposób. Kocham naturalny wygląd ogrodów więc postaram się nie zniszczyć do końca dzikości tego pięknego zakątka.
Jednak nie ukrywam, że mam ogromną ochotę zrobić tu ogród pokazowy bo działka jest duża i ma ogromny potencjał pod różne nasadzenia.
Moja głowa jak zwykle w chmurach ... czasami marzenia się spełniają.
yolka 20:31, 13 lut 2018

adelka napisał(a)

Witaj Basiu!

Tutaj choćbym chciała, to ogarnąć całości nie sposób. Kocham naturalny wygląd ogrodów więc postaram się nie zniszczyć do końca dzikości tego pięknego zakątka.
Jednak nie ukrywam, że mam ogromną ochotę zrobić tu ogród pokazowy bo działka jest duża i ma ogromny potencjał pod różne nasadzenia.
Moja głowa jak zwykle w chmurach ... czasami marzenia się spełniają.

Więcej, uważajmy na marzenia, czasem się spełniają
adelka 20:34, 13 lut 2018

Oj chciałabym chciała
marba 20:41, 13 lut 2018

Elu, jak duży jest ten teren?
Trzeba mieć marzenia, moje wielokrotnie pozwoliły mi nie zwariować, gdy w życiu było pod górkę bardziej niż zwykle. No, i jak pisze Jola, trzeba na nie uważać, bo czasem się spełniają. Pozdrawiam Cię serdecznie.
adelka 20:48, 13 lut 2018

Basiu ta działka ma dwa hektary ... jak dla mnie to sporo
marba 21:05, 13 lut 2018

Dwa hektary?! Toż to chyba nie do ogarnięcia. Ja mam półtora i nie daję rady, tym bardziej, że przeważnie jestem zdana na własne siły. Zajmuję się się tylko terenem wokół domu, reszta to łąka, lasek i rzeczka. Ale Ty, dziewczyno, z takim areałem to faktycznie możesz mieć coś więcej niż tylko przydomowy ogród. Można zapytać w jakim regionie Polski jest ten Twój kawałek planety?
marba 22:42, 13 lut 2018

Elu, doczytałam lokalizację. Umknęło mi przy czytaniu początku wątku. Pozdrawiam.
Sebek 13:57, 14 lut 2018

2 hektary... O jeżu malusieńki - to więcej niż dużo!
yolka 20:08, 07 mar 2018

Tak w poszukiwaniu wiosny wpadłam do Twojego ogrodu, wszędzie jej szukam, a jej wciąż nie ma
Agania 20:56, 29 wrz 2018

Cudne to Twoje nowe miejsce na ziemi Elu

Pozdrawiam serdecznie