Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 08:45, 04 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Cześć AniaMacham poniedziałkowo-przytruchtałam do pracy i mam komp pod ręką. Widzę, że wczoraj O ożyło po sobotnich pracach, a ja akurat niedziela towarzyska i mnóstwo mam do nadrobienia.

u mnie niedziela u tesciów ale wieczorkiem jak ogladam film to z laptokiem na nogach strasznie lubię ogladać fotki sobotnich prac. ja w tą sobote nie popracowałam ale zaraz uśpie malo i lece trochę różankę oczyscic z kamieni i gliny. a popoludniu sadzenie 8 róż bo kupiłam w piatek 6 louis odier i 2 the fairy jeszcze.
zmierzę grujecznikową dokładnie i postawie doniczki jak to widzę
anna_t 08:46, 04 kwi 2016

Kasya napisał(a)

Ja mam bronze form, kupiłam 2 podzielilam na 3 i po miesiącu miałam 6 dużych
Teraz po pierwszej zimie, będę obserwować

o widzisz to daj znać czy zimuje bo nie lubie wyrzucać kasy w bloto zwłaszcza ze trochę mi wyjdzie sadzonek.
lece dzisiaj do nowej szkółki odkrytej wczoraj to zobaczę co ma
anna_t 08:47, 04 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
ja mam też bronze i trochę mi czubki wyschły po zimie, ale ogólnie chyba będzie z nimi dobrze i naprawde robią się super fontanny - moge polecić

czyli pokrój idealny to jeszcze czy wytrwała jest i jak tak to kupuję ją dzięki
anna_t 08:53, 04 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)

Ja też je mam. Ciekawa jestem, jak przezimowały. Obcięłam im końcówki zeschłe, ale ładnie stoją na baczność i zdobiły całą zimę
Oj, mam sporo do nadrobienia. Postuluję o zwolnienie wątków. Nie da się być w ogrodzie i na wątkach ... I jeszcze niedzielnie towarzysko...

Proszę o streszczenie od momentu posadzenia róż.

to fakt, w sobote jak bylam z dziewczynami na szkoleniu z cięcia róż to rozmawialysmy właśnie że cieżko o pogodzic, jakis e-book z ogrodowiskiem powinien być, by sie dzialalo w ogródku i słuchalo forum
streszczenie Iwon dla Ciebie zawsze
planuję rabatę z grujecznikami dlatego nazwałam ją grujecznikową. jezówka 'cheyenne spirit', hortki limelight, rozchodnik niewiem taki chyba zwykły przebarwiający się na rozowo od ewy004 i Krys
wersja 1
wersja 2
i plan ogródu bo zastanawiałam sie czy ja zrobić na lewo od tarasu czyli wschod czy na prawo czyli zachód
anna_t 08:54, 04 kwi 2016

Kasya napisał(a)

Jak się wszyscy wezmą fo roboty to i wątki zwolnią

a wieczorkiem na foty bedziemy się spotykać
Kasia co mąż na nowe drzewo?
Dominika11 09:01, 04 kwi 2016

doczytałam, że może z góry przemarzać i trzeba ja wtedy ciąć, ale ładnie odbija jestem dobrej mysli
anbu 09:02, 04 kwi 2016

Dżizas Aniu nie nadążam A nie mówiłam żeś szalona kobieta
anna_t 09:05, 04 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
doczytałam, że może z góry przemarzać i trzeba ja wtedy ciąć, ale ładnie odbija jestem dobrej mysli

e no to spoko, ważne żeby wymieniac nie trzeba było. choć to pewnie nie uniknione z roślinami ale lepiej minimalizować straty
anna_t 09:06, 04 kwi 2016

anbu napisał(a)
Dżizas Aniu nie nadążam A nie mówiłam żeś szalona kobieta

troszke szaleństwa w tym jest, w minute zdecydowałam o zakupie hortek totalnie nie planowanych na ten rok i lawina ruszyła bedzie nowa rabata
Dominika11 09:12, 04 kwi 2016

anna_t napisał(a)

e no to spoko, ważne żeby wymieniac nie trzeba było. choć to pewnie nie uniknione z roślinami ale lepiej minimalizować straty
wymieniac nie planuję - trawy nie sa takie szybkie do wymiany - ładnie odbijają, ale tą mam dopiero drugi sezon, więc sie uczę