Na giełdzie kwiatowej w Tychach i u Kapiasa.Ja szłam na łatwiznę bo jak spotkałam ładne sadzonki cisa to kupowałam a potem myślałam jak i gdzie zrobić obwódkę, bo w drugą stronę jest gorzej mając pomysł szukać roślin ładnych i dorodne,mi szkoda czasu na to ja lubię szybko i po sprawie
Holenderski krajobraz prawie za miedzą mam
Aniu - gratulacje. Gratuluję wspaniałego efektu. Dlaczego tulipany nie kwitną przynajmniej przez trzy miesiące? Może wtedy i ja skusiłabym się na ich większą ilość? U mnie tymczasem kwitną tylko takie bidule, które zachowały się jeszcze z poprzednich lat.
Dziękuję Elu Masz rację że szkoda ale dwa miesiące to też dobrze jest je oglądać,wiesz jak cieszą o tej porze roku i nawet żółte mi się podoba o tej porze roku
nie,nie tylko przeczytałam i miałam telefon z pracy a w pracy sajgon, cały czas pamiętam W sobotę będę w domu dopiero po 16-17 ale mój eM może być w domu tylko że o tym ostatecznie będę wiedziała w piątek wieczór.Jak co córka będzie dziś i jutro w domu popołudniu
nr tel na priv
Ania zajrzyj do mniej wstawiłam fotki m.in. tulipanów, które w zeszłym roku się Tobie u mnie podobały. W tym roku ponownie pięknie zakwitły
Pisałyśmy o nich na wątku tematycznym