Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

anulajda 00:34, 25 kwi 2017

beata_m napisał(a)
Aniu ja właśnie też odkryłam pomyłkę w moich tulipankach na przodzie na frontowej rabatce sadziłam na dwa razy bo mi brakło i beda po prawej inne a po lewej inne... niestety
U Ciebie piekny raj .. jak pisaly dziewczyny! Cudne morza tulipanów

Szkoda że u Ciebie teź pomyłka,wkurza mnie takie podejście do klienta.Ja będę reklamować w B.
anulajda 00:45, 25 kwi 2017

Moniq napisał(a)
Aniu a ja z innej beczki, gdzie kupowałaś takie ilości cisa na obwódki. Sa po prostu przepiękne.

Na giełdzie kwiatowej w Tychach i u Kapiasa.Ja szłam na łatwiznę bo jak spotkałam ładne sadzonki cisa to kupowałam a potem myślałam jak i gdzie zrobić obwódkę, bo w drugą stronę jest gorzej mając pomysł szukać roślin ładnych i dorodne,mi szkoda czasu na to ja lubię szybko i po sprawie
07:10, 25 kwi 2017
anulajda napisał(a)

Szkoda że u Ciebie teź pomyłka,wkurza mnie takie podejście do klienta.Ja będę reklamować w B.

ciekawe jak ci pójdzie reklamacja życzę sukcesów

anulajda 01:37, 26 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

ciekawe jak ci pójdzie reklamacja życzę sukcesów

Oby dobrze ale płakać nie będę
Adela 22:25, 26 kwi 2017

Holenderski krajobraz prawie za miedzą mam
Aniu - gratulacje. Gratuluję wspaniałego efektu. Dlaczego tulipany nie kwitną przynajmniej przez trzy miesiące? Może wtedy i ja skusiłabym się na ich większą ilość? U mnie tymczasem kwitną tylko takie bidule, które zachowały się jeszcze z poprzednich lat.
Efffa 08:27, 27 kwi 2017

Anulka chyba mój prive przeoczylaś
anulajda 11:53, 27 kwi 2017

Adela napisał(a)
Holenderski krajobraz prawie za miedzą mam
Aniu - gratulacje. Gratuluję wspaniałego efektu. Dlaczego tulipany nie kwitną przynajmniej przez trzy miesiące? Może wtedy i ja skusiłabym się na ich większą ilość? U mnie tymczasem kwitną tylko takie bidule, które zachowały się jeszcze z poprzednich lat.

Dziękuję Elu Masz rację że szkoda ale dwa miesiące to też dobrze jest je oglądać,wiesz jak cieszą o tej porze roku i nawet żółte mi się podoba o tej porze roku
anulajda 12:06, 27 kwi 2017

Efffa napisał(a)
Anulka chyba mój prive przeoczylaś

nie,nie tylko przeczytałam i miałam telefon z pracy a w pracy sajgon, cały czas pamiętam W sobotę będę w domu dopiero po 16-17 ale mój eM może być w domu tylko że o tym ostatecznie będę wiedziała w piątek wieczór.Jak co córka będzie dziś i jutro w domu popołudniu
nr tel na priv
MirellaB 18:39, 27 kwi 2017

Ania zajrzyj do mniej wstawiłam fotki m.in. tulipanów, które w zeszłym roku się Tobie u mnie podobały. W tym roku ponownie pięknie zakwitły
Pisałyśmy o nich na wątku tematycznym
anulajda 23:08, 27 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Ania zajrzyj do mniej wstawiłam fotki m.in. tulipanów, które w zeszłym roku się Tobie u mnie podobały. W tym roku ponownie pięknie zakwitły
Pisałyśmy o nich na wątku tematycznym

No to lecę