Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anulajda w raju

Anulajda w raju

anulajda 18:28, 31 lip 2017

inka74 napisał(a)
Trawnik boski. Hakone taka duża w doniczkach ci urosła? Widoczki ogólne - miodzio.

Nie, hakone kupiłam już takie dwie dorodne doniczki ze trzy tygodnie temu i po całym ogrodzie miejscówek im szukałam żeby nie przesadzać potem,bo ja tak mam że coś kupię a potem się głowię gdzie to posadzić
Dzięki za pochwały ale eMowi nic nie będę mówić o trawniku,zachowam to dla siebie bo nie pozwoli mi już nic z niego uszczknąć dla rabat ))))
anulajda 18:50, 31 lip 2017

MirellaB napisał(a)
Fantastyczne widoczkiem ogrodowe
Ostre kanty wow.

Po ile sztuk sadziłaś hacone obok siebie?

Wydaje mi się, że to hortensja Pinky Winky. One mają taki ażurowy kwiat.

Dzięki Mirelko hakone to dwie dorodne doniczki były a będą w tym miejscu docelowo na ciąg dalszy obwódki dzielone i sadzone zamiast części cisów.

Tez mi się wydaje że to Pinky Winky jest, ale jak spotkam gdzieś dorodne Vanillki to zamienię je

Kasiolaaa 06:23, 01 sie 2017

Aniu to są sto procent pinky winky bo mam jedna i druģa wanilki u mnie sa ladniejsze. Aniu Aniu taki czysty i klarowny masz ogrod oj milo mi jest u ciebie pochodzic wszystko takie dopieszczone i czyste.trawka gesta piekna. masz racje hortensje kroluja ta trawa co przy brameczce bialo zielona wysoka to variegatus ? Jestem zdumiona i pelna podziwu. Hakonechloa cudna moja o polowe mniejsza.
Kasiolaaa 18:51, 07 sie 2017

Aniu gdzie ty sie podziewasz juz od kilku dni mysle o tobie a ciebie niema wszystko ok ?
beata_m 23:20, 08 sie 2017

Ania pewnie wypoczywa na wakacjach Aniu boski masz ten ogród! Uwielbiam taki porządek, moje klimaty piękna zielona hakone .... i mam taką samą hortensje co miała być vanilla fraise a jest hmmm jeszcze nie wiem czym

macham ciepło
anulajda 16:13, 11 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Aniu to są sto procent pinky winky bo mam jedna i druģa wanilki u mnie sa ladniejsze. Aniu Aniu taki czysty i klarowny masz ogrod oj milo mi jest u ciebie pochodzic wszystko takie dopieszczone i czyste.trawka gesta piekna. masz racje hortensje kroluja ta trawa co przy brameczce bialo zielona wysoka to variegatus ? Jestem zdumiona i pelna podziwu. Hakonechloa cudna moja o polowe mniejsza.

Dzięki, dobrze mieć pewność taką na stówkę nawet je chyba zostawię i nie będę wymieniać bo one po deszczach przynajmniej stoją a nie to co Limki,co do trawki masz rację a hakone ostatnio bardzo,bardzo lubię
anulajda 16:13, 11 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Aniu gdzie ty sie podziewasz juz od kilku dni mysle o tobie a ciebie niema wszystko ok ?

O jak miło ))
anulajda 16:42, 11 sie 2017

beata_m napisał(a)
Ania pewnie wypoczywa na wakacjach Aniu boski masz ten ogród! Uwielbiam taki porządek, moje klimaty piękna zielona hakone .... i mam taką samą hortensje co miała być vanilla fraise a jest hmmm jeszcze nie wiem czym

macham ciepło

Beatko wypoczywam i to bardzo ))) Dziękuję i macham gorąco )))
asiak 18:02, 11 sie 2017

Anulka miłego wypoczynku
Kasiolaaa 21:58, 11 sie 2017

Aniu wracaj szybkoooo bo brakuje mi Twoich zdjec cudownego ogrodu