Ależ pięknie... Ty masz wszystko cudne... Tak patrzę i widzę, że masz sporo wolnego miejsca między roślinami. I dobrze to wygląda. A mi się ciągle wydaje, że trzeba mieć dużo i gęsto, żeby było ładnie, hmm...
Co to za jasne trawki na obwódce? Te w kępkach? Frosted Curls???
Aniu,specjalistko tulipanowa Czy Ty wykopujesz tulipany zaraz po przekwitnięciu?
po prostu https://szkolkaczwarno.pl/azalia-japonska-nordlicht-rhododendron-duplikat-1.html
usunęlam przedwczoraj zmarzniete wrzosy a na ich miejsce kupiłam azalie, ale na razie czyszcze stanowisko. Róże w donicach mam - moze rzeczywiście dac którąś do towarzystwa azaliom... trzymam w donicach m.in. queen of sweden i ghitę. Rabata jest pod sosną (podkrzesalam wiosną), obok rosną jeszcze berberysy admiration. Do towarzytswa miala pójść jakaś hortka (stadko patyków mi sie ukorzenia) ale zgłupiałam wlasnie dałaś mi do myslenia
ja cie pikole o tutaj to dopiero od linijki jakie azalie cudowne czosnki juz w rozkwicie u mnie mikrusy i susza doskwiera
śliczne te azalie na jakiej wystawie rosną? a między hortensjami mogłyby rosnąć? czy hortensje wg Ciebie też zasłoniłyby je w późniejszym czasie? a trzeba je w ogóle zasłaniać? Ale pytań mi się namnożyło
Piękne azalie w takim szpalerku. Bardzo elegancko to wygląda.
Pięknie masz. Wszystko takie gęste się robi. Te cisy w obwódkach będziesz przycinać i utrzymywać jakoś nisko?
O, to jednak się myliłam, bo faktycznie WeiB nie Weiß-myślałam, ze kwestia ułatwienia pisowni na forum