Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród » Edycja postu

Anna i Ogród

AsiaK_Z 12:13, 05 lut 2016

Aniu jaka cudowna ta Twoja Mafia Nie wyglądają jaby mieli Ci dom razem z ogrodem zaorać
Aaaaa i mega pochwałka za ściągę obrazkową z linkowania podpisu dla przyszłych ogrodomaniaków
Makao_J 12:15, 05 lut 2016

Juzia napisał(a)

Najbliższą mam w Warszawce
Specjalnie po nie nie jechałam

Poważnie??!! To zaczynam wnioskować że musisz mieszkać bliżej mnie niż myślałam.
AnnaCh 12:20, 05 lut 2016

Makao_J napisał(a)
Poważnie??!! To zaczynam wnioskować że musisz mieszkać bliżej mnie niż myślałam.
Chyba nie tak do końca Kruklanki - Mława, google Maps pokazuje mi jakieś 200 km.
Makao_J 12:24, 05 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
No moje pierwsze było wpadką Dlatego u mnie taka duża różnica, bo nie mogłam sobie pozwolić na dwoje blisko siebie, a później ciężko było się zdecydować.
Z perspektywy czasu to jestem zadowolona, bo mogłam po studiach iść do pracy od razu, a dziecko odchowane Ty pewnie też, bo do tego dziewczynka Ja może jeszcze kiedyś się zdecyduję, albo znowu los zadecyduje

Ja późno urodziłam pierwsze dziecko. Miałam 27 lat. Skończyłam już dawno studia i miałam fajną pracę, którą straciłam z chwilą porodu. Potem to już nie było opcji powrotu choć się starałam. No już nie ważne. Miałam problemy.
Teraz z perspektywy czasu nie żałuję że tak wyszło.
Juzia 12:24, 05 lut 2016

Makao_J napisał(a)

196km mi pokazało do Ciebie
Juzia 12:26, 05 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Chyba nie tak do końca Kruklanki - Mława, google Maps pokazuje mi jakieś 200 km.

hahaha
Makao_J 12:28, 05 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Aniu jaka cudowna ta Twoja Mafia Nie wyglądają jaby mieli Ci dom razem z ogrodem zaorać
Aaaaa i mega pochwałka za ściągę obrazkową z linkowania podpisu dla przyszłych ogrodomaniaków

Dzięki.
Za opinię o ściądze też. Obie z szefową zdecydowałyśmy że trzeba coś z tym zrobić. Zostało zatwierdzone więc poszło. Mam nadzieję że pomoże. Szefowa powiedziała że opis jest jak dla przedszkolaka ale musimy wziąć pod uwagę że starsi też do nas dołączają i mogą mieć problemy. Zresztą młodym też to się przydarza.
Makao_J 12:29, 05 lut 2016

Juzia napisał(a)

hahaha

Z czego te hahaha. Cieszysz się że tak daleko. Skąd mogłam wiedzieć że Kruklanki to miejscowość. Aż sama sprawdzę.
AnnaCh 12:32, 05 lut 2016

Makao_J napisał(a)
Z czego te hahaha. Cieszysz się że tak daleko. Skąd mogłam wiedzieć że Kruklanki to miejscowość. Aż sama sprawdzę.
Ja wiem tylko dlatego, że moi rodzice kiedyś byli tam na wakacjach i kartkę dostałam
27 lat, to znowu nie tak późno. Moja mama wiele lat temu miała 26 jak miała mnie, wtedy, to było późno, a teraz koło 30 dopiero zaczynają
Ja miałam 20
Makao_J 12:34, 05 lut 2016

Juzia napisał(a)

Najbliższą mam w Warszawce
Specjalnie po nie nie jechałam

Justyś na mapie widzę że masz znacznie bliżej do Gdańska niż do Warszawy.