Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

gobasia 13:20, 09 kwi 2016

violka171 napisał(a)
przegladam Mangolie na allegro,nie wiem na ktora sie zdecydowac ,narazie spisuje ceny i rodzaje i porownam na targach,jedno jest pewne MUSZĘ JA MIEC !!!!,i pewnie nie jedną

Ja też debatuję nad magnolią ,i nie wiem czy kupić na jednym kiju w formie drzewka ....czy miała babka na targu w formie krzewu- cztery metrowe gałęzie z pąkami za 60zł
violka171 18:01, 09 kwi 2016

Juz w domku,krasnale ogarniete i chwilka dla siebie
odchwascilam do konca co mialam odchwascic ,ale szlo mi to dzisiaj ze ojej-jak slimak
ale juz mam spokoj do pierwszych deszczow,jak to wszystko ruszy to bedzie znowu apiać od nowa ,juz musialam dzis co nieco podlać bo susza niemiłosierna jeszcze takie cisnienie wody ze o zgrozo
i obiadek ugotowalam na dzialeczce,zacnie smakował na łonie natury
Krasnale machają Wam
violka171 18:03, 09 kwi 2016

Gobasiu ja tez nie wiem co wybrac na allegro sa ale niskie i rozne ceny,ale jak piszesz ze miala babka za 60 zł z 4 metrowymi galeziami to tanio
ja sie wstrzymam do targow moze beda mieli ladniejsze okazy niz na allegro
gobasia 18:50, 09 kwi 2016

violka171 napisał(a)
Gobasiu ja tez nie wiem co wybrac na allegro sa ale niskie i rozne ceny,ale jak piszesz ze miala babka za 60 zł z 4 metrowymi galeziami to tanio
ja sie wstrzymam do targow moze beda mieli ladniejsze okazy niz na allegro

Nie tak...gałęzie były 4 a miały tak po 1m wysokości ...pojadę w środę jak będzie miała to kupię '
'Krasnalki, fajne dziewuszki .przesyłam buziaczki
violka171 18:57, 09 kwi 2016

to w miare przystepna cena,przynajmniej z tego co zdazylam sie zorientowac na allegro,tez zalezy jaka bo jest ich kilka rodzajów, a jaka najlepsza to by sie musial ktos inny wypowiedziec co ma np. mi sie spodobaly te
http://allegro.pl/magnolia-susan-kwitnie-2-razy-w-roku-duze-sadz-i5464065405.html
http://allegro.pl/magnolia-heaven-scent-intensywnie-pachnaca-i5959636136.html
http://allegro.pl/rozowa-gwiazda-magnolia-stellata-rosea-i5010477839.html
violka171 20:12, 09 kwi 2016

Magiczna godzina że muli się ,dobranoc kochani
idę odpocząć dziś chociaż wcześniej się uda
do juterka
Basilikum 20:49, 09 kwi 2016

o ludzie az spojrzalam czy to wpis z dziesiaj, juz tak pozno

Krasnalki super a obiadek na dzieleczce smakuje super

Dziewczyny na forum pokazuje taraz swoje magnolie, mi wpadla w oko gwiezdzista z pieknymi bialymi kwiatami w ksztalcie gwiazdy jak taka znajde to zakupie
violka171 08:26, 10 kwi 2016

Witaj Izuniu,jak kupisz magnolie dawaj cynka od razu ,ja podpytuję tu i tam o ceny co by nie przepłacić
do targów prawie miesiąc pozostał,nie mogę sie doczekać już, ach...
dziś lenistwo w domku za oknem pochmurno ,trzeba odpocząć
Basilikum 15:38, 10 kwi 2016

ja tez sie lenie, bylismy w kosciele, potem kawa ze znajomymi, obiadek a teraz pakujemy studenta i wywozimy do Austrii
hanka_andrus 18:33, 10 kwi 2016

Kiedyś od ogrodu trzeba odpocząć, my dziś z wnusiem świętowaliśmy jego sukces. Wybyliśmy na wspólny spacer, on rowerem ja z pieskiem pieszo, zrobiliśmy z 5 kilometrów, a potem zaliczyliśmy naleśniki z kurczakiem w KFC i do domu wróciliśmy po 4 godzinach.
A jego sukces?
To wygrana w konkursie recytatorskim dla juniorów, na województwo w Szczecinie. I nominacja na udział w centralnych eliminacjach w Starachowicach za miesiąc.