agawie
19:17, 06 lut 2016
Dziś zabrałam się za pierwsze porządki po zimie jednak porządki porządkami a ogród jest szalenie smutny - nie ukrywam, że już nie mogę patrzeć na mój szaro-bury, smutny ogród z tyłu domu. Postanowiłam, że postaram się nim zająć tak by później móc się Wam pochwalić efektami ogród z tyłu domu od zachodniej strony a wygląda on tak:
[img
Po I ze względu na budowę, która ma ruszyć za moim płotem chcę możliwie jak najbardziej odgrodzic się od działki przyszłych sąsiadów. Wymyslilam by na siatce puścić zimozielony bluszcz. Jednak nie mam pomysłu co mogłabym zasadzić by było przyjemnie i uroczo.
Po II chciałabym usunąć trzepak (bude również
) i zbudować drewniany taras za domem 4×4 lub 4x5 i również wokół niego zagospodarować pięknie przestrzen.
Chcę mieć ładny, romantyczy ogród, który bedzie cieszył oko a nie zrujnuje całkiem portfela. Może komuś coś fajnego nasunęło się na myśl jakby zagospodarować przestrzeń?

[img

Po I ze względu na budowę, która ma ruszyć za moim płotem chcę możliwie jak najbardziej odgrodzic się od działki przyszłych sąsiadów. Wymyslilam by na siatce puścić zimozielony bluszcz. Jednak nie mam pomysłu co mogłabym zasadzić by było przyjemnie i uroczo.
Po II chciałabym usunąć trzepak (bude również

Chcę mieć ładny, romantyczy ogród, który bedzie cieszył oko a nie zrujnuje całkiem portfela. Może komuś coś fajnego nasunęło się na myśl jakby zagospodarować przestrzeń?