Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

Kasiek 20:35, 17 mar 2016

Makao_J napisał(a)

O maaatkoo. Jakie łyse, hihi

W tamtym roku obserwowalam je od samego poczatku...Jak pieknie sie piskleta rozwijaly, dzien po dniu, jak uczyly sie latac, jak jeden po drugim przeprowadzaly sie do ...Doroslego zycia
Kasiek 20:37, 17 mar 2016

Basilikum napisał(a)
a meteort spadl w moim powiecie
ale Twoja roza ma sliczne listki musze jutro sie przygladnac magnolii czy tez juz sie obudzila

Obserwowalas go wczoraj? W wiadomosciach mowili ze pieknie to na niebie wygladalo, widzialas?
Niektore roze maja juz takie duze listki, inne troche mniejsze, zalezy od rodzaju i miejsca
Kasiek 20:39, 17 mar 2016

Milka napisał(a)
O rany...demolka!
Moje Rubensy ostro ida
Kr9kusiki podziwiałam

Demolka. Rubens urosl do rozmiarow xxl, tuje tez, brzydko to wygladalo, trzeba to zmienic.
Teraz sie zastanawiam co tam posadze...
Kasiek 20:42, 17 mar 2016

Anda napisał(a)
Rewolucja w ogrodzie, wow Nie mów, ze to Ty w koparce siedzialaś?

Śliczne widoczki wiosenne masz, wszystko prze do słońca

Ja zaczelam pracowac a Zon jak przyszedl z pracy to konczylJa wyciagalam tuje koparka a moja polowka podkopywala lopata brzegi. To duze tuje, ciezko bylo, ale udalo sie
Kasiek 20:42, 17 mar 2016

Mixtoorka napisał(a)

Dobrze, że siedzę- dech zapiera taki widok. Piękne fotografie

Dziekuje slicznie
Basilikum 20:48, 17 mar 2016

Kasiek napisał(a)

Obserwowalas go wczoraj? W wiadomosciach mowili ze pieknie to na niebie wygladalo, widzialas?
Niektore roze maja juz takie duze listki, inne troche mniejsze, zalezy od rodzaju i miejsca

ale on nie wczoraj spadl, tylko 6 marca
Anda 20:55, 17 mar 2016

Kasiek napisał(a)

Ja zaczelam pracowac a Zon jak przyszedl z pracy to konczylJa wyciagalam tuje koparka a moja polowka podkopywala lopata brzegi. To duze tuje, ciezko bylo, ale udalo sie

Wiesz, ja tak myślałam, ze to Ty w tej koparce byłaś
Tuje poszły weg, czy je gdzieś przesadziłaś?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 20:58, 17 mar 2016

no i ja tego meteorytu niestety nie widzialam ale ludzie mi opowiadali, ze widzieli
Kasiek 21:01, 17 mar 2016

Basilikum napisał(a)

ale on nie wczoraj spadl, tylko 6 marca

No patrz, pomylilam cos
Dopiero dzisiaj o tym slyszalam w wiadomosciach
Ale ale...Co sie wczoraj dzialo na niebie, wiesz cos?
Kasiek 21:03, 17 mar 2016

Anda napisał(a)

Wiesz, ja tak myślałam, ze to Ty w tej koparce byłaś
Tuje poszły weg, czy je gdzieś przesadziłaś?

To taka mala, damska kopareczka, bardzo latwa w obsludze i lekka w prowadzeniu, lubie ja
Tuje narazie leza w ogrodzie i kompletnie nie mam na nie pomyslu, z checia bym je komus dala w prezencie.