Najbardziej jednak ciesza ....Swoje warzywa. Mizeria z koperkiem, szczypiorek, rzodkiewki Ba, jedlismy juz nawet pierwsza botwinke ...uwielbiam botwinke
No fakt! Swoje warzywka są najlepsze! Też już miałam botwinkę, a na najbliższe upały zamiarowuję chłodnik! Pycha!
Pamietam smak chlodnika u naszej sp.Joli ...Byl pyszny, nigdy tak dobrego nie jadlam.
Haniu, a ja sie dziwie ludziom ktorzy maja duzy ogrod i ani jednego ogorka czy rzodkiewki. Same kwiaty i pieknie zaplanowany, czesto przez projektantke, bez warzywnika, to dla mnie nie ogrod. Przeciez to samo zdrowie, sama radosc Ile usmiechu daja mi dzieci sasiadow ktore przychodza i prosto z krzaka chrupia warzywa, zagladaja czy pomidor juz czerwony, tak tak, z jednej strony juz, mozna zjesc, ciocia nie pokrzyczy Radosc na calego
Ciesza mnie fotki gdy widze u dziewczyn chociaz kawalatek, skrawek ziemi i witaminy posadzone, ciesza duze, piekne szklarnie, ciesza chocby doniczki na balkonie ze szczypiorkiem Mozna? Mozna. Tylko trzeba chciec. Zakasac rekawy i zadbac o to