Bawarka u ciebie tez pieknie. Wiosna poczatek lata jak kwietna twoje powojniki Rubensy to mozna patrzec i patrzec oczy sie nie mecza.
Chetnie bym tez takie posadzila, ale u mnie nie ta strefa wiec sadze takie rosliny aby daly rade zima. Mam duzo roz, horty, hoiny kanadyjskie, swierki i ulubione sosny czarne i zwykle.
Pozdrawiam
Wow ....szczęka mi spada ... zdolniacha ...... księciunia miziam za uszkiem
Jak suszysz masę solną ? Podpowiedz proszę .....córa zrobiła parę gwiazdek i jeszcze chcemy zrobic ,a nie wiem jak to suszyć
Oooo Ksieciunio do zaściskania! Super dzwoneczki i Pani Aniołkowa. Fafrocle super.Muszę też cos podobnego poszukać. Fajnie, że masz czas na dekorowanie.
Kasiula,mialam wczoraj dac zdjątko kleju,dopiero dziś w domku jestem,wczoraj malowałam sypialnie na działce i tak zeszło
to klej z niemiec o którym mówiłam ,profilaktycznie Bogdan właśnie kupił Ci kg. Wikolu także bądz juz spokojna pozdrawiam cieplutko
Słodziku ty mój ale cuda wyczarowałaś Ja jutro Andrzejkuję z dzieciami dyżur w szkole i po południu świetlicowo wysyłaj mi fluidy wsparciowe haaa i mam plan już świąteczna dekoracja : chyba będę z dziećmi robić bałwanki ze skarpetek i ryżu takie chyba dość łatwe zobaczymy uściskuję i pozdrawiam rodzinkę Aniołową