Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

hankaandrus_44 08:37, 19 lut 2018

Niech ten śnieg za długo nie leży, chociaż morsom mrozy i śniegi nie straszne. Słonecznej pogody na nowy tydzień, Kasiu. Buziaczki!
Magleska 08:51, 19 lut 2018

cześć Morsie .....podziwiam bajkowy zimowy ogród .....ale Ciebie najbardziej ......ja zmarżluch jestem ....chyba nie miałabym odwagi
sylwia_slomc... 08:56, 19 lut 2018

Kasiek napisał(a)

Boso boso ale...w ostrogach Swietna sprawa, poranny spacer na bosaka po ogrodzie, sprobuj Wieczorny tez byl, tez boso

Kochana u mnie obecnie była by to kąpiel błotna. Najgorzej jest przy bramce do ogrodu , jeździmy na rozmiękłych kretówkach, dosłownie nie ma gdzie nogi postawić. Chyba piachem wysypiemy, tylko kurcze w sezonie trawa w piachu nie da rady....
sylwia_slomc... 08:59, 19 lut 2018

Ja raz widziałam brzozy rosnące w szczelinach dachu na domu....prawda jest taka, że gdyby ludzie blokowisko opuścili to rośliny je zaadoptują do swojego życia, choć oczywiście potrwałoby to parę lat
Gardenarium 09:31, 19 lut 2018

Ale się działo wczoraj No i bajkowo..ale lepiej żeby już te fiolety były w większej masie, prawda?

Instagram Ogrodowiska
Kawa 10:32, 19 lut 2018

Kasia zima u Ciebie
morsujesz?? no to o gratuluję odwagi
ja do ciepłolubnych należę

buziaki
Kasiek 12:37, 19 lut 2018

gosika67 napisał(a)
No co u Was, tyle śniegu? Krajobrazy bajkowe, świetnie to uwieczniłaś. Ty to masz rękę do fotek.I na końcu perełki. U nas jest nijak,kolorów brak,śniegu czy szronu brak, nie ma co fotografować, chyba,że koty.Idę spać, jutro do pracy, oj będzie się działo, ale przyjemnie, nie ma co się bać. Dobrej nocy

Goniu, dziekuje Mam nadzieje ze masz przyjemny dzien
Kasiek 12:58, 19 lut 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam KASIU. O Matko ale róże jedna w jedną piękne. Widoczki z rowerkiem bardzo ładne. Przymierzam się do poszuka i takiej starej dryndy. Idę oglądać co u ciebie przybyło bo zaczęłam od konca.

Ale nasypało u nas ma sypać pod koniec tygodnia i przymrozic. Róże ekstra już zaglądałem gdzie można je kupić. W tym tygodniu zrobię zamówienia bo to kolejka potem i może zabraknąć.
Dzisiaj chodziłam po działce i planowałam gdzie co zmienić i posadzić głową w potrzasku mózg pracuje aż się dymi.
Ale już ostatni rok potem ko jec zmian.

Pozdrawiam.

Elu, ten rozowy rower to czasowa dekoracja, jest ich kilkanascie Fajnie to wyglada, rozprasza burosc dnia i wywoluje usmiech U mnie juz wielkich zmian tez nie planuje, ogrod jest na takim etapie, ze spelnia moje oczekiwania i zyje swoim zyciem. Napewno cos wypadnie, jakas rosline trzeba bedzie zastapic, ale nowych pomyslow, w tym ogrodzie, realizowac juz nie bede
Ciekawe czy wytrzymam w tym postanowieniu...
Kasiek 12:59, 19 lut 2018

kitek81 napisał(a)
Ale u Was śniegu. W tym tygodniu zapowiadają u nas śnieg i większe przymrozki, więc pewnie u nas też pojawią się takie zimowe zdjęcia!

Wolaj w takim razie na zimowe fotki
Kasiek 13:02, 19 lut 2018

hankaandrus_44 napisał(a)
Niech ten śnieg za długo nie leży, chociaż morsom mrozy i śniegi nie straszne. Słonecznej pogody na nowy tydzień, Kasiu. Buziaczki!

Haniu, bardzo lubie zime...chce sie nia jeszcze nacieszyc