Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka » Edycja postu

Bawarka

Kasiek 22:39, 08 kwi 2016

eda napisał(a)

Suuuper już tulipanki prawie masz jeeeju jakie piękne to wszystko twoje eksperymenta tak działają a ja dziś znalazłam robale w korzeniu rozchodnika i gniotłam z pasją no i dowiedziałam się dlaczego grab to grab....

Edyciu pogoda byla piekna i popadalo sporo wiec przyroda ruszyla
Mam dzisiaj klopot z netem, ale chyba wiekszosc dzisiaj ma, pozniej wdepne do Ciebie i nadrobie zaleglosci
Kasiek 22:43, 08 kwi 2016

Zielona napisał(a)
Ech.... u Was to już wiosna w najpiękniejszej fazie!

Nie lubie zolci, no nie cierpie, a cala Bawaria jest w forsycjach...Na szczescie te juz przekwitaja i zaczyna sie najpiekniejszy jak dla mnie ...czas.... rozowy
katel 00:39, 09 kwi 2016

Kasiu ależ u Ciebie już zielono i tulipany zaraz zakwitną . Psiaki cudowne!
agnieszka_m 08:41, 09 kwi 2016

Kasiek napisał(a)

Moje wszystkie clematisy rosna w ciezkiej glinie, i montany i inne. I jakos daja sobie rade. Uwazam ze zadnej roslinie nie powinno sie dawac w pierwszym roku dopalaczy, ale decyzja nalezy do Ciebie Napewno moge Ci polecic Katel z ogrodu Mydlo i powidlo, zajrzyj tam, ma piekne clematisy
Ja znam sie tylko na montankach

To montany będą miały u mnie podobnie jak u Ciebie też mam glinę tylko że u mnie będą jeszcze na przeciągu dadzą radę???
zbigniew_gazda 08:59, 09 kwi 2016

Kasiu qżwa ale u Ciebie już pięknie. Nie powiem bo i moje roślinki nadrabiają dystans. Było cieplutko a wczoraj i dziś kapuśniaczek robi swoje.
Bogdzia 09:48, 09 kwi 2016

Kasiek napisał(a)

Nie lubie zolci, no nie cierpie, a cala Bawaria jest w forsycjach...Na szczescie te juz przekwitaja i zaczyna sie najpiekniejszy jak dla mnie ...czas.... rozowy

A mnie wiosną zółc cieszy za to latem denerwuje.
Krys 10:06, 09 kwi 2016

Kasia pisałas u Bogdzi o obrywaniu paków roż czy mam nowoposadzonym obrywac paki tegoroczne ,aby w przyszlym lepiej kwitly o co chodzi ? :
Kasiek 19:08, 09 kwi 2016

katel napisał(a)
Kasiu ależ u Ciebie już zielono i tulipany zaraz zakwitną . Psiaki cudowne!

Jedne juz przekwitly, te wczesne, teraz kolej na kolejne A psiaki?...Moja najwieksza milosc, psiaki i konie...I nie wiem co pierwsze,
Kasiek 19:09, 09 kwi 2016

agnieszka_malysa napisał(a)

To montany będą miały u mnie podobnie jak u Ciebie też mam glinę tylko że u mnie będą jeszcze na przeciągu dadzą radę???

Agnieszko ja mieszkam pod Alpami, halny wieje u mnie na porzadku dziennym, moje montany przezyly juz sporo i jakos zyja, i to dobrze zyja
Kasiek 19:11, 09 kwi 2016

zbigniew_gazda napisał(a)
Kasiu qżwa ale u Ciebie już pięknie. Nie powiem bo i moje roślinki nadrabiają dystans. Było cieplutko a wczoraj i dziś kapuśniaczek robi swoje.

Deszczyk Zbysiu potrzebny ale mi dzisiaj pokrzyzowal troche plany. Mialy byc gory a tam dzisiaj i deszcz i snieg i hulawica. Z okien domu widze ze nieciekawie dzisiaj w gorach Siedze wiec cicho przed kominkiem i nadrabiam lektury