Irciu, cudnie kolorowo Masz pąki na Tripetali? Ja u swojej chyba wypatrzyłam Buź
Przyszłam pomachać i nacieszyć oczy nowymi zdjęciami. Te czerwone okna to nadal dla mnie nr 1. Nie mogę się napatrzeć
Z każdym rokiem masz piękniejszy ogród Irenko wiosenne pozdrowienia z Podlasia
O raju, jak ja kocham tu być .
nie mam specjalizacji ...ale dla mnie to kamasja ..tylko twoja jakas szafirowa jest ...bo moje bladoniebieskie
Irenko nie wiem ile ty mięsa dajesz roślinkom bo rosną jak szalone Jak zakwitną rodki będzie szał, bo bardzo dobrze się u Ciebie czują, piękne zdrowe krzewy.
Yellow River - u mnie też kwitnie najkrócej Szaleństwo masz w ogrodzie, na dobranoc łapię kolory..może mi te twoje cudne okienka się przyśnią To kamasja.. jak się pomnożą to się wymienimy na moje..... ale moje przesadzane wiosną to jakieś niemrawe są . ja też niemrawa spadam do spania.
Irenko a klon Orange drem lepiej w cieniu czy na słońcu??? na ulotce niby pisze że może byc słońce
Cudny ten kolor Nie wiedziałam, że takie są I to pierwsze zdjęcie takie urocze Pozdrawiam, Irenko
Myślałam, że Cię tu nie ma...to nie zaglądałam...a Ty jesteś z taką ilością postów Ale se śliczności pooglądałam Mamy Pisarzowice na 12,00 ustawione; najpóźniej, ale to już ostateczna ostateczność(!!!), musicie być u nas o 9,45. Inaczej nie zdążymy się nawet kawy napić i nici z ciepłego drożdżowca Grzesia!!! Jak będziecie za piętnaście dziesiąta, to mamy półtorej godziny i tak tylko... Jak masz nadmiar orlików nie fioletowych i różowych to ze dwa przygarnę Możesz spokojnie czekać ze stożkiem na mnie, bez problemu Ci go ogolę