inka74
19:21, 18 lip 2016

Olga - wpadłam z tą twoją stroną, siedzę i coraz ładniejsze kompozycje znajduję. Na dodatek z roślin, które znam. Pani z Rosarium jeszcze mi nie odpisała w sprawie Grahama Thomasa ale jeżeli ty tam kupowałaś i jest to forma krzaczasta to ja tyle miejsca dla niej nie mam. Kto to widział, żeby pod jedną nazwą produkować dwie różne wersje. Bo tak mi z Austina potwierdzili. Wrrrr...
Anula - zgadnij skąd ten buks się wziął
Na początku tutaj robiłam taką mocno kolorową rabatę z trzema małymi buksami i jeden z nich właśnie tu wylądował. Wiem, pamiętam że mówiłaś, że za ciasno będzie
A miejsca ci jeszcze u mnie całkiem sporo. Okropnego trawnika z 250 metrów a rabat tylko ze 150 m. glediczja to tzw. Niewypał. Nie trzyma ta odmiana pionu, kładzie się, podwiązana gdzie tylko można. Góra zamiast sterczeć - zwisa. Wygląda dziwnie, przytnę ją trochę. Ale jak się nie poprawi wyleci. Szkoda bo kolor ładny i listki miękkie. Lubię ją.
Martuś - tło zielone, dziur nie widać. u ciebie przy tej wielkości działki później etap utykania jak ja już prawdopodobnie mam przyjdzie
ale chyba każdego dotyka prędzej czy później. Chciejst dużo po drodze.
Anula - zgadnij skąd ten buks się wziął

Martuś - tło zielone, dziur nie widać. u ciebie przy tej wielkości działki później etap utykania jak ja już prawdopodobnie mam przyjdzie