Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mały ogródek przy bloku - możliwe?

Mały ogródek przy bloku - możliwe?

piotr_cz 14:16, 20 kwi 2016

Witam serdecznie, od dłuzszego czasu jestem czytaczem forum, dzis postanowiłem sie zarejestrowac i załozyc pierwszy wątek. Z mojego mieszkania wychodze na mały ogródek, który graniczy z chodnikiem i dalej drogą. Załączę zdjęcia będzie lepiej widać jak to sie rozkłada. W pierwszej fazie budowy chcę odgrodzić się od gapiacych przechodniów, potem zając sie roślinkami. W następnym poście zamieszcze zdjęcia i rozkład oraz wspomnę co wymyśliłem.
AsiaK_Z 15:05, 20 kwi 2016

Witaj! Wszystko jest możliwe Pokaż co masz i działamy
piotr_cz 10:59, 25 kwi 2016

Cześć, miałem chwilkę wolnego i udało mi się zamontować kratki od wewnątrz. Na rogu planuję furtkę - zrobię w weekend. Kupiłem w weekend cztery bluszcze Hedera... dwa ciemne i dwa jaśniejsze, planuje je posadzić na ściance z 1 zdjecia. Dodatkowo kupiłem dwa powojniki zielone pięciolistne, które będą na prawej ściance czyli zdjecie nr 3. Jak widac muszę jeszcze posprzatac i odnowić taras, ale wszystko pokoleji... Trawa niestey na jesień, ponieważ administarcja planuje jakis remont balkonów, a nie chcę by mi popsuli

No i co jeszcze mogę tu namieszać - pomożecie?

Ogródek o kształcie prostokata 4x3 metry.
piotr_cz 11:02, 25 kwi 2016

1.
2. 3. 4.