Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą » Edycja postu

Ogród z rzeźbą

Dominika11 12:17, 22 cze 2016

Zana napisał(a)
Domi dzięki, już ja tam swoje wiem
swój ogród najciężej sie robi i ciagle widac różne defekty - a to źle, a to nie pasuje - hmmmmm skad ja to znam

a mi sie u Ciebie very podoba i tyle
Zana 12:25, 22 cze 2016

Iwonka A kto by tam się w UK po wyprzedażach włóczył. Jeżeli już wyprzedaże to dla nas tylko roślinne wchodziłyby w grę. MW piękna dla mnie jest, na kolana przed nią padłam, żeby się jej nawąchać.
Wyjazd przeżyłam, chociaż takie koncernowe nasiadówki to nie mój żywioł. Wróciłam wczoraj wieczorem, mecz mnie ominął i poszłam spać przed dziewiątą wieczorem.

Asia z Nadmorskiego Jak zwykle dziękuję. A na sesję do Ciebie kiedyś to ja z wielką przyjemnością przyjadę. Fotki z Lavender Ice też będą, chociaż już mam pomysła na ich przesadzenie. No przecież u mnie prawie każda roślina musi co najmniej jedną przeprowadzkę przeżyć

Iwonka też mam taką nadzieję i mocno liczę, że montana się sprawdzi w tej roli.

Jazzy oj tam. Miłego dnia z wzajemnością
Makao_J 14:44, 22 cze 2016

Macham Anula.
zoja 16:45, 22 cze 2016

lubię dzwonki dama fajnie w nich wygląda
ja też chaosu nie widzę - pięknie!
Zana 17:48, 22 cze 2016

Dominika a to bardzo very Ci dziękuję.

Ania/Makao macham też.

Zoja dzwonki też lubię. Byłam u Ciebie, ale Twoich aksamitek nie pochwaliłam a bardzo mi się podobają. Chociaż tych pomarańczowych nie lubię, to takie jak Twoje kremowe ładne są
Zana 17:56, 22 cze 2016

Róże, róże, róże... Niemalże na który wątek by nie zajrzeć, prawie wszędzie królują róże. Niewiele ich u mnie, Munstead Wood pokazałam to teraz czas na resztę skromnego dobytku (no gdzie mi tam do niektórych z xxx odmianami).

Lavender Ice w kolejnej odsłonie (chociaż chyba jesienią zmieni miejsce, coś mi się ona w tym teraz nie do końca widzi):

Zana 18:01, 22 cze 2016

Kwiaty swoim bogactwem ilości płatków mnie zachwycają, kolor zmienia się nieco w zależności od światła jakie pada. Od zimnego różu do takiego właśnie lekko lawendowego koloru. Śmiesznie wyglądają te kwiaty, które są nieproporcjonalnie duże w stosunku do wielkości całego krzaczka. W przyszłym roku będą już pewnie lepiej wyglądały, jak się trochę rozbudują. Dla mnie jest piękna

Zana 18:08, 22 cze 2016

Kwitnące trzcinniki Karl Foerster (wyrosły przeogromne, mają ok. 170 cm wysokości).

Kasya 18:54, 22 cze 2016

Zana napisał(a)
Róże, róże, róże... Niemalże na który wątek by nie zajrzeć, prawie wszędzie królują róże. Niewiele ich u mnie, Munstead Wood pokazałam to teraz czas na resztę skromnego dobytku (no gdzie mi tam do niektórych z xxx odmianami).

Lavender Ice w kolejnej odsłonie (chociaż chyba jesienią zmieni miejsce, coś mi się ona w tym teraz nie do końca widzi):

to tegoroczne krzaczki ?
moja poki co najmniejsza na rabacie mam nadzieje ze nie bedzie mniejsza od heidi
Zana 18:56, 22 cze 2016

Tak Kasiu, to tegoroczne krzaczki. Kupione w maju w doniczkach. Są na razie malutkie i śmiesznie wyglądają te kwiaty na nich, jakby doczepione były.