Przedpłocie świetnie się prezentuje, pieski nie obsikują lawendy?
Szukam pomysłu na przedpłocie u siebie, póki co chodzą mi po głowie trawy, ale z lawendą też cudnie wygląda.
A ogrodowe kadry piękne, wiesz może jak nazywa się ta Żurawka kwitnąca na różowo?
Miło mi, że się podoba. Dlaczego daleki...bo ogród ma wiele miejsc które potrzebują jeszcze zmiany, założeniem moim jest powielanie kształtu koła. Wszystko pomału dojrzewało i jest równie pomału realizowane. Jak skończę obiecuję, że zmienię tytuł wątku.
Lawenda sprawdza się, rośnie trzeci rok, psy chyba odstrasza zapach, koty zresztą też. Gorzej z dziećmi sąsiadów Ala oko to masz, ta żurawka jest piękna, zwarta , niziutka ma bardzo ładne kwiatki i daje radę w słońcu. Niestety odmiany nie zapisałam ale w całości idzie do rozmnożenia więc mogę się podzielić jakąś sadzonką. Za kadry dziękuję, muszę zmienić aparat bo jakość słaba.
Przychodzę z rewizytą. Ślicznie u Ciebie, Ago. Masz naprawdę dopieszczony ogród. W wizytówce Twojego ogrodu zachwyciła mnie róża w takim lawendowym kolorze. Jaka śliczna dziewczynka na jednym zdjęciu! I jaka podobna do mojej wnuczki!
A tytuł wątku nieadekwatny do rzeczywistości. Prędzej pasowałby do mojego