Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Co przed tujami żeby nie bylo nudno ale elegancko :)

Co przed tujami żeby nie bylo nudno ale elegancko :)

asia_zdzisinska 21:26, 18 maj 2016

Zypcyki czyli te wglebienia ? Zrobić na zewnątrz a nie do wewnątrz? Ja moge wszystko wywalic ( wczoraj kupilam) oby bylo piknie

Zypcyki czyli te wglebienia ? Zrobić na zewnątrz a nie do wewnątrz? Ja moge wszystko wywalic ( wczoraj kupilam) oby bylo piknie

asia_zdzisinska 21:28, 18 maj 2016

paula23 21:47, 18 maj 2016

Ale Ci się narobiło skoro 2 post nazywają się "dubel" to 5 nazywa się "pięciubel" ? Haha

Tak tak o te zypcyki mi chodzi
Niekoniecznie trzeba je stamtąd wyrzucać tylko trochę poprzestawiać jeśli zdecydujesz się na te 3 zypcyki to zamiast dodawać ten mały rządek możesz obsadzić roślinki przed klonami lub zrezygnować z roślin które masz. To już zależy od tego co Tobie sie podoba. Rysunek robiony na szybko więc nie zwracaj uwagi na estetykę
asia_zdzisinska 22:00, 18 maj 2016

Bosze dziękuję bardzo. Jesteś ( jestescie kochane)! Naprawdę. Teraz to ma sens. Rysunek cudny! Jutro mam nadzieję bede dzialac!
paula23 22:51, 18 maj 2016

Cieszę się że na coś się przydałam czekam na foty z realizacji
Dominika11 07:30, 19 maj 2016

To i ja się przywitam
Będę śledzić poczynania

paula23 napisał(a)
Ale Ci się narobiło skoro 2 post nazywają się "dubel" to 5 nazywa się "pięciubel" ? Haha

Tak tak o te zypcyki mi chodzi
Niekoniecznie trzeba je stamtąd wyrzucać tylko trochę poprzestawiać jeśli zdecydujesz się na te 3 zypcyki to zamiast dodawać ten mały rządek możesz obsadzić roślinki przed klonami lub zrezygnować z roślin które masz. To już zależy od tego co Tobie sie podoba. Rysunek robiony na szybko więc nie zwracaj uwagi na estetykę
jak dla mnie wersja środkowa jest najlepsza, ale jeszcze bym wsadziła coś w "skarpetki" jako obwódkę - można żurawki - są różne piekne kolory i mozna dać pasami, albo rózne pasy roslin, czy żurawek, niskich trawek, tawułek, czy jak pisałaś berberysy
asia_zdzisinska 08:40, 19 maj 2016

Witaj dziekuje i ciesze sie ze chcecie pomoc. To ja chyba zaczynam od tego środkowego luku co na zdjeciu. Posadze na przemian miskant i hortensje na tej dlugosci to jest jekies 6 m. Po bokach klomy a przed miskantem chyba te berbeeysy beda ok wygladac. Mam ich tersz 5 sztuk to chyba za malo.na taki odcinek? Trzeba je blisko sadzic zeby utworzyc odcięcie? Zurawki tez mi sie podobaja.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies