Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Iwonka 06:42, 09 paź 2020

kasiek napisał(a)

Rewelacyjna jest ta ścieżka, nie mogę się napatrzeć jak ładnie ją zrobiłaś.
A tę rabatkę po lewej z glediczją zahibernowałam bym ci w takim stanie jak jest teraz Jest perfekcyjnie puchata, idealna. Super fiolet z żółtym wygląda. I przeciwwaga brudnego różu po prawej. Piękny kadr.
kasiek 08:19, 10 paź 2020

Katkak napisał(a)
Przepięknie ta ścieżka wyszła. Widać ile pracy musiałaś w to włożyć. No ale efekt miodzio

Dzieki, też mi się podoba Miałam sporo wycieczek do obisia bo max 30 pły brałam
kasiek 08:21, 10 paź 2020

Magleska napisał(a)
Kasia
podziwiam Cię za tą ścieżkę ja nie mam serca do takich prac-moja czeka na poprawienie przez fachowców na razie jest sobie krzywa po prostu

ogród super i w domu fajne zmiany

Lubie wyzwania i duże, ciężkie prace - jestem bardzo techniczna i bardzo pasjonują mnie wszystkie budowy
Zauważyłam też jak bardzo oszczędzam na własnej robocie, można o wiele więcej zrobic gdy robociznę sie nie wlicza
kasiek 08:23, 10 paź 2020

Urszulla napisał(a)
Nie chcę nawet myśleć ile ton przenosisz ale efekty rewelacyjnw

Dzięki
Mam o dziwo dobrze umięśniona górną konstrukcję i mimo zmiażdzonych w dzieciństwie 3 kręgów, jak robie ciężki rzeczy w świadomy i kontrolowany sposób to unikam postrzałów. Oczywiście po ciężkich robotach śpie w pasie magnetycznym i zapobiegawczo biorę środek przeciwzapalny.
kasiek 08:26, 10 paź 2020

Agania napisał(a)
Podziwiam piękne jesienne ogrodowe różowości
Magentowa konewka od Danusi to prawdziwy skarb wśród dekoracji i do tego praktyczny
Salonik z pięknym roślinnym dywanem i podusiami super
Motywy roślinne we wnętrzach to wciąż ulubiony disinge
Mojej córci hoduję Monsterę od Karoli, a Leszek chce mieć swoją i znowu muszę
gdzieś upolować

Kilometry ułożyłaś jesteś terminator

No tak, czasem taki ze mnie robot
Styl salonu wskazał mi eMuś, zaczeło sie od poduszki
Wczoraj zamówiłam szycie firan i zasłon, dopełnią wyglądu. Jeszcze ramki, koce i takie tam Ale fajnie się wnętrze ożywiło
kasiek 08:27, 10 paź 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Świetnie z tą ścieżką ogród zyskał optycznie na długości

Też mam takie wrażenie, ona będzie bardziej subtelna jak będzie wypełnienie między płytami, ale na razie brak mi ziemi, będę musiała kompostownik ruszyc, tam pewnie jest już jakaś ziemia
kasiek 08:28, 10 paź 2020

Waclaw napisał(a)

Oby jej się udało

Już drugi raz przyleciała, na razie jest ciepło, zobaczymy co dalej...
kasiek 08:31, 10 paź 2020

Iwonka napisał(a)

Rewelacyjna jest ta ścieżka, nie mogę się napatrzeć jak ładnie ją zrobiłaś.
A tę rabatkę po lewej z glediczją zahibernowałam bym ci w takim stanie jak jest teraz Jest perfekcyjnie puchata, idealna. Super fiolet z żółtym wygląda. I przeciwwaga brudnego różu po prawej. Piękny kadr.

Dzięki Iwonko, niewiele juz przesadzam, jest dobrze
Jeszcze chwila będzie teraz zjawiskowo w ogrodach z kolorowymi liśćmi, potem juz zrobi sie bardziej buro. Dlatego tak mnie cieszy architektura bo zima ogród będzie elegancki
sylwia_slomc... 08:32, 10 paź 2020

Kasia , a może ją właściciel wypuszcza na loty. Obserwuje taka panią na FB co ma dwie ary i jedną z nich wypuszcza na loty i nagrywa i ta ara wraca bo Loletek ( druga) jest nie latająca( nie lubi latać)
ewsyg 09:50, 10 paź 2020

Bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się twój ogród . Ma super klimat, swój własny charakter.