Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 08:35, 01 lis 2016

Wczoraj udało mi się też wysprzątać przedogródek

Rano byliśmy na cmentarzu i Daria uparła się by dla Pepe(papużki która padłą) wziąć to

Potem Młoda poszła na zabawę halloweenową

A ja poszłam zachwycać się jesienia
kasiek 08:38, 01 lis 2016

Pięknotka zrzuciła liscie i fajnie widać owocki. Tulipanowca też polecam - boski o każdej porze.

Dereniowi wybarwiły sie pędy
kasiek 08:40, 01 lis 2016

Grzybów pełno na pieńkach z jeziora
sylwia_slomc... 11:17, 01 lis 2016

Kawał roboty
A powiedz jak tak wszystko rozjaśniasz to altankę też będziesz zmieniała czy zostanie taka jak jest?
sylwia_slomc... 11:18, 01 lis 2016

Plastry zamówione wczoraj
Katkak 13:20, 01 lis 2016

KAsia, ale dałaś czadu . Fajnie teraz ta altanka wygląda i wrescie ją widać . Nabrała takiego romantycznego charakteru, fajnie. Zamiast kupować coś ładnego zamiast wiaderka dobrze przeszukaj strych i piwnicę. Czasem wystarczy podrasować stary emaliowany gar, albo kosz wiklinowy i jest miodzio . Daria coraz bardziej podobna do Ciebie się robi. MAcie po połowie - Oliwka do Wojtka, a Młoda do Ciebie. A u nas prawie wszyscy mówią, że oboje dzieci do Krzyśka podobne . Buziaki. Idę coś porobić bo mnie nosi. Chyba przygotuję już filiżanki z karmą dla ptaszków. Ale najpierw prysnę tu i tam topsinem. Taka robota to nie robota, a drzewa mus ratować, bo grzyb u mnie szalał w tym roku .
kasiek 17:51, 01 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kawał roboty
A powiedz jak tak wszystko rozjaśniasz to altankę też będziesz zmieniała czy zostanie taka jak jest?

Tempo jest, choc pomocy brak, ale w sumie gdyby eM nie gotował to też bym tyle nie zrobiła, tak więc uznaje że to jest moja pomoc w ogrodzie

Altanę nie będę rozjaśniać ale będę zmieniać kolor ściany w niej na kremowy + kamień.
kasiek 17:51, 01 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Plastry zamówione wczoraj

Buziak Kochani
kasiek 18:02, 01 lis 2016

Katkak napisał(a)
KAsia, ale dałaś czadu . Fajnie teraz ta altanka wygląda i wrescie ją widać . Nabrała takiego romantycznego charakteru, fajnie. Zamiast kupować coś ładnego zamiast wiaderka dobrze przeszukaj strych i piwnicę. Czasem wystarczy podrasować stary emaliowany gar, albo kosz wiklinowy i jest miodzio . Daria coraz bardziej podobna do Ciebie się robi. MAcie po połowie - Oliwka do Wojtka, a Młoda do Ciebie. A u nas prawie wszyscy mówią, że oboje dzieci do Krzyśka podobne . Buziaki. Idę coś porobić bo mnie nosi. Chyba przygotuję już filiżanki z karmą dla ptaszków. Ale najpierw prysnę tu i tam topsinem. Taka robota to nie robota, a drzewa mus ratować, bo grzyb u mnie szalał w tym roku .

W sumie najładniej wyszły te płotki na dole - widać jakie ładny mają kształt. W piwnicy już nie mam żadnych skarbów, wykorzystałam co miałam
Kosza będę szukac bo taki tam pasuje, albo beczkę. Daria jak była Mała to była nie do odróżnienia od Oliwki tak więc bądź cierpliwa.
Masz pierwszą Oliwią a następną Darie w wieku 2 lat

Natomiast w wieku 8 lat (teraz tyle ma Daria) Oliwka wygladała tak:

18:20, 01 lis 2016
ta na górze większa pyzia ...z kilka pączkow więcej zjadła
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies