Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Gosiek33 22:17, 16 lip 2018

Bardzo miło było Cie poznać osobiście, do tej pory jedynie znałam cię ze zdjęć na forum
Kasya 23:07, 16 lip 2018

Ja również pozdrawiam, bylo mi bardzo milo cie widziec
bede teraz u ciebie czesciej
jolanka 23:38, 16 lip 2018

Kasia- Niespodzianka. Ale fajne
Pozdrawiam serdecznie i bardzo się cieszę z kolejnego spotkania. Zdjęcia wklejone prez Justynę fantastyczne
Iwonka 18:51, 17 lip 2018

kasiek napisał(a)

Kasiu uwielbiam u ciebie tę spokojną zieleń,nieco tylko rozjaśnioną kwiatami...Coraz bardziej chcę tak u siebie

kasiek napisał(a)

Niebieskości od Iwonki

No widzisz jak tu pasuje, ależ się cieszę, że trafiła w tak piękny ogród Zobaczysz jak się rozrośnie, lekki półcień będzie dla niej idealny. Poza tym lepszej aury na przesadzenie nie mogłyśmy wybrać, teraz pięknie ją podleje. To obok to zwykły dereń czy pagodowy?

Widziałam twój nowy hortensjowy nabytek Wiesz , że ja tez od wczoraj dumam na 3 sztukami strong anabelle. Nie chciałam ich ponieważ lubią się pokładać pod ciężarem kwiatów, ale to też ma swój urok i nawet zaczyna mi się podobać.

kasiek napisał(a)
Dzis wybrałam się na wojnę z ćmą bukszpanową

To się nazywa profesjonalista w ogrodzie Pełne przygotowanie, obłędnie wyglądasz Już na sam twój widok powinna paść ze strachu ta nieszczęsna ćma i jej szeregowe gąsienice
kasiek 20:03, 20 lip 2018

Katkak napisał(a)
Warzywnik kipi bigactwem wszelkim, a rabaty kwieciem. Ładnie kontrastują z burzowym niebem. Fajne to wiszące krzesełko. Muszę u siebie z tym hamakiem pokombinować. Acha, sówka faknie wstrzeliła się w Twój leśny klimat.

Teraz warzywnik to wypas - robiłam łuk na pomidory - ale się pną! Krzesełko bomba - polecam!
kasiek 20:03, 20 lip 2018

Agania napisał(a)
Sówkę osobiście podziwiałam...Katku dla mnie też zdobędziesz takiego puchacza?

a uroczej Kasi Niespodziance dziękuję za wspólną wycieczkę do "Kolorowej Piaskownicy"

Wzajemnie Agaciu - wiesz jak lubie Twoje towarzystwo
kasiek 20:04, 20 lip 2018

Gosiek33 napisał(a)
Bardzo miło było Cie poznać osobiście, do tej pory jedynie znałam cię ze zdjęć na forum

Kasya napisał(a)
Ja również pozdrawiam, bylo mi bardzo milo cie widziec
bede teraz u ciebie czesciej

jolanka napisał(a)
Kasia- Niespodzianka. Ale fajne
Pozdrawiam serdecznie i bardzo się cieszę z kolejnego spotkania. Zdjęcia wklejone prez Justynę fantastyczne

Wzajemnie dziewczyny - fajnie tak poznawać nowy ogrodniczki
kasiek 20:10, 20 lip 2018

Iwonka napisał(a)

Kasiu uwielbiam u ciebie tę spokojną zieleń,nieco tylko rozjaśnioną kwiatami...Coraz bardziej chcę tak u siebie

No widzisz jak tu pasuje, ależ się cieszę, że trafiła w tak piękny ogród Zobaczysz jak się rozrośnie, lekki półcień będzie dla niej idealny. Poza tym lepszej aury na przesadzenie nie mogłyśmy wybrać, teraz pięknie ją podleje. To obok to zwykły dereń czy pagodowy?

Bardzo jej te deszcze pomogły, pieknie rosnie Derenie mam zwykłe - nie pagodowe..

Iwonka napisał(a)

Widziałam twój nowy hortensjowy nabytek Wiesz , że ja tez od wczoraj dumam na 3 sztukami strong anabelle. Nie chciałam ich ponieważ lubią się pokładać pod ciężarem kwiatów, ale to też ma swój urok i nawet zaczyna mi się podobać.

Teraz blada od deszczów - będę ją testować na drugi rok- zobaczymy co potrafi
U mnie ogrodowe są ładne

Iwonka napisał(a)

To się nazywa profesjonalista w ogrodzie Pełne przygotowanie, obłędnie wyglądasz Już na sam twój widok powinna paść ze strachu ta nieszczęsna ćma i jej szeregowe gąsienice

Mam taką nadzieję te buksy to u mnie historia...
kasiek 20:13, 20 lip 2018

Od Kondzia i Andrzeja osoka - chyba jej dobrze

Grążel to najlepszy oczyszczacz wody
kasiek 20:17, 20 lip 2018

Kasiula - kłosowce od Ciebie - bajka

Te jeżówy od Ciebie tez bombowe!

A te od Mirusi...