Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » LeŚnicZaNka

LeŚnicZaNka

ElzbietaFranka 22:48, 23 maj 2018

Kasiu a tywiesz, ze dzisiaj myslalam o tobie co tam u ciebie sciagnelam cie myslami.

Ladne skrzyneczki biale na ktore choruje. Pokazywalam domownikom twoje skrzynki, ze takie chce. Wiec czekamna realizacje.
Iryskow masz duzo u mnie tez sa obdarowano mnie, ale sadzilam je wszystkie razem teraz kwitna i bede wieszala wstazki jaki kolor na razie robie foty bo wstazki trzeba poszukac. Ladne, ale misz masz.

Widac, ze roze tez juz u ciebie duze.
Dzisiaj sadzilam roze jeszcze czekam od Cwieka na przesylke i koniec sadzenia.
Kasiu juz mam dosyc staram sie aby zakonczyc rabaty i juz wiecej nie przerabiac, bo nie odpoczywam w tym co stworzylam tylko ciagle cos robie a tak bym chciala posiedziec nad oczkiem.
W sobote przyjezdza rodzinaz pomoca moze zrobimy wszystko i bedzie spokoj.
Mam duzo ciecia, na poczatku kwietnia cielam krzaki i w ciagu poltora miesiaca wyrosly raz takie. Co za wiosna wszystko rosnie ze nie nadazam.

Pozdrawiam
Magleska 06:09, 24 maj 2018

ślicznie masz
te iryski dostałam wczoraj od koleżanki i posadziłam narazie z paprociami ,właśnie zastanawiam się co do nich dodać
doniczki pięknie obsadzone ,teraz czekam na spektakl różany
Miłego dnia
Kasiolaaa 21:48, 24 maj 2018

Madziu ja tez czekam na roze juz niedlugo z obssdzenia donic tez jestem zadowolona i z pogody
Kasiolaaa 21:50, 24 maj 2018

Ela ja wlasnie tez czekam na roze od ćwieka i msm nadzieje ze sadzonki beda ladne pierwszy raz z tamtad biore to mam lekki stresik co do skrzyn tez je lubie a co do ciecia tez dzisiaj cielam kilka tawul w kulki i troche pecherznice bo na berberysy sie zawieszaly
Kasiolaaa 21:51, 24 maj 2018

Ewa juz pisze do ciebie na prv
eVka 08:58, 25 maj 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Ewa juz pisze do ciebie na prv

ElzbietaFranka 00:14, 26 maj 2018

Kasiu rozmawialam dzisiaj z Cwiekiem bo w poczcie mialam dziwny komunikat ze wiadomosc nje doszla, ale upewnilam sie tel ze jest wszystko w porzadmu. Bardzo mili i starsz i mlodszy. W poniedziałek wysylaja bo czwartek swieto i musi przesylka dojsc.
Zamawialam grafin Diane bo jak wiesz czy nie z Rosar.... Przyszla i uschla maja mi zwrocic forse 55 zl.

Nigdy na Cwieku sie nje zawiodlam zawsze przychodzily prima sadzonki czy w donjcy czy z odkrytym korzeniem. Raz sie pomylili i przyslali dodatkowo gratisy. Tylko z jednej rozy nie jestem zadowolona, ale to nie z jakosci co z jej urody ale taka chcialam i taka wyslali.

My jutro bedziemy ciac. Krzaki ciete na poczatku kwietnia znowu porosly giganty. U nas po zimie bylo mokro, przyszlo cieplo i wszystko szaleje. Nadazyc nie mozna nawet nie piele bo mam inne roboty ktore zaplanowalam, trudno przyjdzie czas to wypiele.

Kasiu millej soboty i niedzieli.
Kasiolaaa 11:32, 27 maj 2018

Elu to wspaniala wiadomosc jak tak i juz nie moge sie doczekac moich roz
Kasiolaaa 11:34, 27 maj 2018

juz i moja kocimietka daje popis
SlonecznyOgrod 13:15, 27 maj 2018

Pokaż kocimiętkę z bliska, mało znam tę roślinę...
Ja nie mam.