Bogdziu wlasnie jeden rodek z jednego boku jakis rudi sie zrobil na czubkach drugi w dobrej kondycji moze mi zmarzl na jesien bo na zime okrywalam gruba wluknina
Jolanka prosze cie u ciebie tez czysto i pieknie tez przy lesie mieszkasz u mnie klopot z dębami bo strasznie liscie z lasu leca do mnie jest ogrom sprzatania jesien wiosna a tym bardziej ze niemam odkurzacza do lisci to sie namacham i nawynosze sie tych lisci
Effka na lato to i moj ogrodeczek mi sie podoba nie powiem ale jak widze inne ogrody tak pieknie zrobione roslinki podobierane z gustem to mam czego sie uczyc od innych
Anulajda tak roze mi dobrze przezimowaly wszystkie co do tulipanow to mysle ze dopiero za 2 tyg bedą kwitly duzo juz mają paczki czekam z niecierpliwoscia ale jestem zniesmaczona czosnkami bo kilka mi polamał kot sąsiadow ehhhhhhh brak słow
Kasia miejsca to już chyba większości z nas tutaj brakuje moim zdaniem żaden ogród nie jest idealny, najważniejsze,żeby Tobie się podobał, ja ogród tworzę już prawie 7 lat i do ideału mu wieleeee brakuje, ale wszystko wymaga czasu, mi się nie spieszy co bym robiła jakby było idealnie? także głowa do góry i ciesz się tym co już masz, bo masz na prawdę ślicznie