Alija
17:05, 08 sty 2022

Kwitnące oczary, piękny widok.
 Czyżby wiosna???
 Czyżby wiosna??? 
Piękne zdjęcia wycieczkowe, super.

Czyżby wiosna???
 Czyżby wiosna??? 

Mega ciekawy różnorodny ogród w zgodzie z naturą. Nawierzchnie mnie zachwyciły i staw i warzywnik i storczykarnia, ale jak zobaczyłam łąki kwietne to już miałam brodę do podłogi
 Mega ciekawy różnorodny ogród w zgodzie z naturą. Nawierzchnie mnie zachwyciły i staw i warzywnik i storczykarnia, ale jak zobaczyłam łąki kwietne to już miałam brodę do podłogi Cudo tak naturalnie wygląda ten ogród, a jest mega pracochłonny. Formuła nagrania świetna bardzo mi odpowiada, mimo, że rozumiem co 10 słowo
 Cudo tak naturalnie wygląda ten ogród, a jest mega pracochłonny. Formuła nagrania świetna bardzo mi odpowiada, mimo, że rozumiem co 10 słowo Taki ogród jakby połączyć ogród Miry i Kasi, cudny w klimacie i charakterze
 Taki ogród jakby połączyć ogród Miry i Kasi, cudny w klimacie i charakterze Tyle perełek w nim...
Tyle perełek w nim...

Naprawdę się cieszę. Mnie rownież sie bardzo podoba. Karl Ploberg to taki austriacki Monty Don.
 Naprawdę się cieszę. Mnie rownież sie bardzo podoba. Karl Ploberg to taki austriacki Monty Don.  Czyli ogród będzie naprawdę ekologiczny i bliski naturze.
 Czyli ogród będzie naprawdę ekologiczny i bliski naturze. 

nwet cos tam mi sie udaje sprzedac
 nwet cos tam mi sie udaje sprzedac